Jaké kupujete pamlsky pro psa? které má rád, a jsou zdravé?
Pamslky pro psa jaké?
Náš pes miluje pamlsky Brit, přesně kupujeme pamlsky Brit functiona snack, které obsahují fulvinové kyseliny, které podporují vstřebávání živin z potravin a pomáhají stabilizovat střevní mikroflóru.
Já kupuju ve specializované prodejně pro zvířata vždy takové, které mi doporučí prodavačka, známe se roky, tak jí věřím. Konkrétní oblíbenou značku nemáme, vždy vezmu to, co mi nabídne a řekne, co v nich všechno je. Náš pes má problémy se zažíváním, takže to chce pečlivý výběr. Ty levné ze supermarketů bych tedy u nás neriskla.
Jelikož krmíme pejska granulemi a konzervami od Britu, tak jsme taky zvolili jejich funkční pamlsky.
Náš pejsek mlsá zdravě a taky hravě. Má ohromnou radost s funkčních pamlsků. Kupuji je na https://krmivo-brit.cz/…tional-snack.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.