Holky máte některá koupeného iPhona? Je to složité? Zvládla bych to? Když jsem do teď měla jen anroidové telefony?
IPhone ano nebo ne?
Bez problému, jejich operační systém je velice jednoduchý, z toho bych vůbec neměla strach, já jsem si koupila iPhone z bazaru v Brně s roční zárukou, za den jsem si na ovládání zvykla.
Ja jsem kupovala iphone pred par lety na appletrh.cz
Jako novy a taky s rocni zarukou.
Já se taky bála přejít z androida na iphone, ale bylo to úplně v pohodě a teď jsem s ním fakt spokojená, vůbec se neseká, ovládá se dobře, a když si zvykneš tak je to podle mě lepší než android
Iphone se mi zdá mnohem jednodušší v používání, a hlavně nepotřebuješ řešit nějaké ty antiviry atd.. Za mě je to srdcovka už dobrých x let.
Taky mám iphone a jsem spokojená, sice je to na prd že do telefonu se
nedá skoro nic stáhnout, u androidu jsem byla zvyklá si stáhnout písničky
normálně z uložto ale tady to nejde, ale to je asi jediná věc co mi
nevyhovuje. Teď jsem si pořídila i iwatche a ty jsou hodně hodně
dobrý
Ahoj, iPhone určitě zvládneš. Nic na tom není, chce to jen cvik a
uvidíš, že pak jiný telefon už nebudeš chtít. Já mám iPhone už docela
dlouho a odešla mi u něj baterka, tak jsem byla smířená s tím, že si
koupím nový, ale zjistila jsem, že se prodává nová baterie iphone 7 ,
tak jsem si ji koupila a telefon zase krásně funguje, takže seženeš na
iPhone i náhradní díly, což je super .
Taky bych se iphonu určitě nebála. Jen teda nový bych si asi nekoupila. Přijde mi to šíleně drahé. Já si ten svůj nakonec koupila přes bazar https://www.biginzerce.cz/ Byl za dobrou cenu a hlavně zánovní, takže nebylo co řešit. Jsem s ním spokojená.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.