Máte prosím někdo osobní zkušenosti s prodejem bytu v Praze? vyplatí se prodávat byt na vlastní pěst?
Zkušenosti s prodeje bytu v Praze
Prodávala jsem v Praze byt přes realitní kancelář Edox reality. Při prodeji jsem se já o nic nestarala, po kontaktování kanceláře makléř našel za 3 týdny vážného zájemce. Podepsala se kupní smlouva, a pak už jsem čekala, až katastr vše přepíše. Hned po přepisu jsem dostala peníze na účet.
Na vlastní pěst se určitě nevyplatí, akorát vás to může stát víc peněz. S realitkou sice asi platíte nějakou tu jejich provizi, ale pořád je to lepší a bez stresu, i teď v tomhle stavu co je teď ve světě https://www.ctidoma.cz/…s-pry-jejich , a bude to podle mě furt menší částka než o kterou by byl někdo schopný obrat…
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.