Ráda bych synovi pořídila do první třídy kvalitní školní batoh. Hodně se diskutuje o ergobagu od thebagu. Zkušenost?
Školní batoh
@Daagyy píše:
Ráda bych synovi pořídila do první třídy kvalitní školní batoh. Hodně se diskutuje o ergobagu od thebagu. Zkušenost?
Ergobag dcera měla, ale moc nevyhovoval, byla na něj moc drobná, nakonec jsme koupili neznačkový v hračkářství a má ho tři roky.
@boohuulaa píše:
Dobré je jít si batoh zkusit do obchodu, pak objednávat na netu.
Mi jsme zkoušeli, ale bylo nám to houby platný, koupili jsme ho, protože
prodavačka říkala, že se dá nastavit na míru děcku, ty popruhy, jenže
nakonec i tak to bylo velký.
Taky to tak dělám, pak objednávám na netu. U školního batohu je důležité vědět jak vypadá. Ergobag synovi sedí na zádech skvěle.
Vybírali a hledali jsme dlouho. Díky propracovanému zádovému systému lze nastavit výšku ramenního popruhu od 110 – 150cm, což je důležité pro růst školáka. Má i hrudní a pánevní popruh. Má i spoustu bezpečnostních prvků a kapsu na láhev.
Je dobré než si člověk něco vybere vyzkoušet v obchodě. Tak stejně s batohem, který musí být pro dítě kvalitní.
My když jsme kupovali batoh do školy, tak jsme si vzali zátěž, aby jsme viděli jak sedí na zádech. Vyplatilo se.
My mame od Baagl a jsme spokojení. Vyzkoušeli jsme jich hodně ale sedl až tento a dceři se líbíl nejvíc.
Rozhoduji se ještě, který synovi pod stromeček. Vypadá to na ergobag. Byla jsem ho okouknout v obchodě. Líbí se mě.
Zdravím, já doporučuji tento školní batoh https://www.zdravybatoh.cz/. Je hodně kvalitní, propracovaný, ergonomicky tvarovaný a hlavně lehoučký.
Ano, Baagl je super. My si u nich objednaly jak školní batohy tak i penál a desky na sešity. Mám ráda, když můžu prakticky vše objednat na jednom místě.
Holky na co jste si u výběru aktovek nebo batohů krom ergo zád a váhy dávaly pozor nebo podle čeho jste se rozhodovaly?
Ahoj, před pár lety jsme vybírali dceři aktovku do první třídy a koukali jsme nejvíce aby měla ergonomická záda a jak už tu bylo řečeno hodně na váhu a prostor v aktovce.
Zdravím, zrovna loni jsme to řešili. Vybrat aktovku a celkově pomůcky do školy tak aby byli opravdu vyhovující a praktické u toho je potřeba myslet na vše. Nakonec jsme objednali celý školní set od Baaglu.
Dobrý večer, za mě můžu doporučit batoh Beckmann. Je lehoučký, synovi krásně sedí na zádech a je dobře řešený uvnitř. Za mě spokojenost.
Dobrý večer, my máme taky batoh od značky Beckmann a je výborný. Vřele značku doporučuji, máme i batoh pro syna, který chodí do třetí třídy a taky nám moc vyhovuje.
Zkoušel jste už někdo u dětí výuková videa? já jsem teď narazila na web primauca. cz a jsem z toho opravdu nadšená. Dcera si u toho sedí sama, a dokáže si to pak na konci videa i překontrolovat sama.
Hledám pro svoji dceru na Vánoce pěkný školní batoh, který bude kvalitní i prostorný za dobrou cenu. Můžete mi prosím někdo s výběrem poradit?
Jaký máte na výběr rozpočet? Vybrala jsem pro dceru moc pěkný batoh do školy, který je růžový a vypadá moc dobře. Navíc je hodně prostorný a dobře vytvarovaný na záda
To je cena, za kterou pořídíte kvalitní a pěkný batoh. Kupovala jsem pro dceru batoh do školy z internetového obchodu nejkufry. cz Mají tam pěkný výběr a průměrná cena je okolo 1500 korun. Po objednání jsem ho měla za dva dny doma.
Zdravím, já doporučuji batohy do školy značky Beckmann. Je to kvalitní
norská značka - batohy jsou hodně lehké (jen 900 gr.), mají ergonomicky
tvarovaná záda a jsou dostatečně objemné. Ještě mají krásný
design
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.