Jak jste na tom po liposukci z hlediska dlouhodobějšího účinku? Měla smysl nebo toho litujete?
Liposukce - dlouhodobější účinek
Na klasickou formu liposukce bych asi nikdy nešla, ale vybrala jsem si liposukci pomocí vodního paprsku, která je pro těla velmi méně náročná, a taky se tělo dává rychleji dohromady. Dokonce lze i tuk rozvolnit a přesměrovat do jiných částí těla.
Mně určitě pomohla a zatím musím poklepat že je tomu již dva roky co jsem měla dělané břicho a stehna v Yes visage a stále je ten výsledek super. Samozřejmě jenom nejím a nesedím u bedny ale hýbu se, dlouhý procházky a kolo a jím tak normálně, takže to si myslím že je podstatný.
Přiznám se rovnou, že o liposukci pomocí vodního paprsku jsem nikdy neslyšela a ani nečetla. Hodně by mě to zajímalo, jakým způsobem to funguje? kde jste na tom byla?
Potom se můžete podívat na stránky kliniky, kde je to celé detailně popsané. Pokud si přes vyhledávač najdete stránky kliniky perfectclinic. cz, která má pobočku v Praze, Brně i Liberci, tak najdete veškeré informace o této metodě, která je pro tělo méně náročná, než klasická liposukce
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.