Potřebovala bych radu ohledně kvalitních granulí pro našeho psa. Už dlouho zkouším různé druhy, ale pořád jsem nenarazila na granule, které by mi chtěl pes žrát.
Kvalitní psí granule
Tak to je docela normální problém, také mi trvalo dlouho, než se mi podařilo narazit na granule, které by mi pes bez problému žral. Nakonec mu kupuji kvalitní kuřecí granule, které si zamiloval.
Snažím se držet jen výrobků značky Brit, protože ty má nejraději. Objednávám vždy dohromady granule, konzervy a pamlsky.
S manželem máme našeho psa jako další dítě. Stalo se nám, že se nám zaběhnul a to byla pro nás katastrofa. Naštěstí se ho podařilo najít, ale já jsem mu už i tak pro jistotou koupil gps lokátor pro případ, že by se to stalo znovu https://www.smartomat.cz/…kocky-smt02/ jsem tak teď mnohem klidnější. Lokátorem se dá dohledat během chvíle.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.