Zdravím, doporučíte mi spolehlivý e-shop, kde mají velký výběr potřeb pro školáky? Batohy, penály, sáčky na obuv a jiné věci? Pouze skladem, děkuji.
Potřeby pro prvňáčky
Dobrý večer, mrkněte tady https://www.zdravybatoh.cz, mají velký výběr a vše skladem. Taky jsem tam vybrala dcerce batoh v setu, jde v září do první třídy.
Zdravím, batoh Beckmann je super, má ho syn. Je lehoučký (900 gr.), má
spoustu reflexních prvků a blikající světýlko, díky kterému je dítě
i v šeru vidět. K batohu máme i malý batůžek, který jde na velký
batoh připnout - v tom nosí syn přezůvky. Jsme s ním moc spokojeni
Taky tak, já si všechno ráda radši osahám, takže jsme taky sháněli různě po obchodech, a našli jsme dobré kousky.
Zdravím, taky jsme nakupovali na stránkách značky Beckmann. Mají velký
výběr, vše skladem a rozumné ceny. Za mě spokojenost
Dobrý den, tak děkuji za tipy a doporučení! Nakonec jsem vše objednala na stránkách značky Beckmann - mají fakt velký výběr a krásné batohy a ostatní školní potřeby.
Holky, jestli si některá nebudete vědět rady s výukou češtiny, tak doporučím web primauca. cz, dcera si u toho sedí sama a vyplňuje si pracovní listy, které si potom na konci videa kontroluje. Mají tam videa pro první až pátou třídu. Nestojí to moc
Ahoj, my jsme vloni synovi objednávali batoh, penál, desky a další věci
z https://www. stil.
cz/vse-do-skoly-pro-prvnacky/ . Vloni bylo všechno zavřené, takže nám
nezbývalo nic jiného, než vše objednat z internetu a naštěstí jsme
vybrali dobře . Batoh je skvělý. Záda má pěkně
tvarovaná a synovi se do něj všechno vejde.
Ahoj, my nakupujeme už jedině tady www.baagl.cz, mají všechno co jsi psala, že
bys potřebovala.. I to zboží skladem.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.