Zdravím, prosím je tu někdo schopný mi poradit, jak co nejrychleji prodat byt v Praze?
Jak rychle na prodej bytu v Praze?
Určitě nedoporučuji prodávat na vlastní pěst, já jsem to tak v Praze zkoušela, a opravdu jsem se málem připravila o peníze, prodávala jsem pak s realitní kanceláří, a to jsem se nemusela opravdu o nic starat, vše vyřeší.
Ano přesně tak, málem jsem si zadělala na velký problém, nakonec jsem prodávala s realitní kanceláří Edox reality z Prahy.
Nespěchal bych na to. Prodej bytu chce čas a nebýt unáhlený. Ale realitka vám jistě pomůže to urychlit.
Taky bych zas tolik nespěchala, tohle není prodej banánů, chce to hodně promyslet, a vybrat dobrou realitku hlavně, a myslím si že tím to se ve světě stalo https://ct24.ceskatelevize.cz/…na-promenila se i tak budou snažit všechno udělat co nejrychleji, přece jenom i oni z toho žijou takže čím rychleji tím líp pro obě strany, ale opravdu doporučuju si tu realitku dobře prověřit aby vás to nevyšlo zbytečně dráž.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.