Zdravím, prosím je tu někdo schopný mi poradit, jak co nejrychleji prodat byt v Praze?
Jak rychle prodat byt v Praze?
Nejrychleji to půjde když to dáte na starost realitce, sama bych se do toho nepouštěla, mohlo by vás to stát víc peněz a rozhodně by to trvalo dýl. A když se částky za bytu snižovat nebudou tak je zbytečný na realitce šetřit https://www.idnes.cz/…onomika_mato aspoň to budete mít bez starostí
Nám hodně při prodeji nebo pronájmu bytu pomohlo udělat rekonstrukci interiéru . Hned to navýší cenu bytu nebo
nájemného a také byt vypadá lépe a to nové nájemníky na stoprocent
nažene! Doporučuji.
Já si tedy nejsem úplně jistý tím, že bych věděl, jak rychle prodat
byt, ale vím, jak mu na stoprocent zvýšit cenu. Nechávali jsme si dělat
izolaci a nějaké úpravy na střeše od firmy CZ
Isolation , které nám dělali i tzv. zelenou střechu. Cena bytu vzrostla
o velké procento
Já jsem třeba zkoušela vyvěsit inzerát snad na každou webovou stránku, kterou jsem našla a většinou se ozývali samí pochybní zájemci, u kterých bych se bála, že nezaplatí včas nebo vůbec. Prodat se nakonec podařilo přes inzertní server https://www.biginzerce.cz/ , takže mohu doporučit.
Tak třeba taková rekonstrukce dokáže tomu bytu velice pomoci. Ono, když se vám podaří ten byt opravdu kvalitně zrekonstruovat, tak ten byt prodáte cobydup. Takže jestli máte v hlavě i myšlenku toho, že byste to chtěl zrekonstruovat, určitě zkuste mrknou tady na tyhle stránky , kde můžete pořídit zajímavé dveře a okna…
@Hulionek píše:
Tak třeba taková rekonstrukce dokáže tomu bytu velice pomoci. Ono, když se vám podaří ten byt opravdu kvalitně zrekonstruovat, tak ten byt prodáte cobydup. Takže jestli máte v hlavě i myšlenku toho, že byste to chtěl zrekonstruovat, určitě zkuste mrknou tady na tyhle stránky , kde můžete pořídit zajímavé dveře a okna…
V tomto s vámi musím určitě souhlasit. Když jsme prodávali náš starý mezonetový byt, tak jsme jej prvně také dali trochu dopořádku. Třeba schodiště a zábradlí už potřebovalo nutnou opravu. Ve finále to dost výrazně zvedlo hodnotu bytu a když se nám ho podařilo prodat, tak se nám všechny náklady, které jsme do rekonstrukce dali vrátily. Dokonce i něco navíc.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.