Jaké erotické prádlo a doplňky máte nejraději? poradíte mi prosím někdo co a kde vybrat?
Erotické doplňky
To si musíte tak nějak sama vybrat, co se Vám bude líbit. Co bych mohla za sebe doporučit, tak jsou kalhotky s dírou v rozkroku. Když jsem si je koupila, a manžela pak překvapila, tak byl opravdu hodně překvapený a nadržený.
Kalhotky s dírou? to jsem nikde ještě neviděla… Kde jste si je kupovala? a chodíte do kamenného sex shopu? nestydíte se něco takového nakupovat?
Tak kalhotky s dírou si můžeš udělat i doma ale třeba nějaké ženské vibrátory jsou
dobrý když je používáte pri sexu, a dají se koupit skoro všude podle mě,
i objednat přes internet.
Nikdy bych nešla osobně do kamenného sex shopu, tady v tomto jsem hodně stydlivá. Já si objednávám erotické pomůcky vždy ze sex shopu e-kondomy.cz, mám tady vyzkoušené, že na balíku nikdo nepozná, že jde o zásilku ze sex shopu.
Ahoj, já jako erotické doplňky počítám i třeba spodní prádlo. Ono se to zpočátku nezdá, ale třeba takové prádlo dokáže nadělat častokrát daleko více „zábavy“ než nějaké pomůcky nebo co já vím ještě dalšího. Ale jak říkám, chce to zkoušet a experimentovat.
To se těžko radí, každému vyhovuje něco jiného, ale já třeba nejvíc
čerpám nápady tady www.e-kondomy.cz,
mají skvělej výběr a výrobky jsou kvalitní.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.