Zdravím, sháním do podniku kvalitně ušité oblečení pro číšníky, našel by se tu někdo s tipem, kde se (ne)vyplatí něco podobného pořizovat?
Číšnické oblečení
To asi záleží, jak moc specifické požadavky máte, na míru Vám ušijí kdekoli cokoli, každopádně bude se od toho odvíjet i cena, jinak obecně o obchodech, kde by se daly sehnat číšnické zástěry, polokošile, sukně atp. moc nevím, bohužel…
Na ceně mi právě ani tolik nesejde, samozřejmě nechci jít do žádného extrému, ale pokud by bylo vše v perfektní kvalitě, je za mě lepší si adekvátně připlatit. A právě, firem je asi dost, ale abych se přiznala, vůbec netuším, podle čeho krom něčí zkušenosti si nějakou zvolit…
Dobrý den, určo zkuste mrknout na www.profikuchar.cz, my od tam máme do podniku skoro vše od výbavy do kuchyně až po číšnické peněženky a bez jediného problému. Poměr cena/kvalita absolutně parádní a velkej výběr jako bonus.
Tyjo tak paráda, přesně něco takového jsem hledala, neuvěřitelně
děkuji, i co se recenzí týče to vypadá suprově, tak myslím, že máme
jasno
Ahoj, já tedy nekupuji skoro žádné takové číšnické oblečení, ale asi to bude proto, že žádného čísníka doma nemáme a dětem se to také zatím nějak v hlavě nemotá. Jediné tedy, co se jim velice líbí, je styl army. Pro to pro ně vybíráme oblečení z eshopu armik
Ahoj, jestli je to stále aktuální, tak doporučuji mrknout i na tento web . Specializují se na
peněženky všeho druhu a myslím si, že tam určitě najdeš i ty, které
jsou pro tebe ty správné a vhodné… Pak mi dej kdyžtak vědět
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.