Dámy řešila jste některá problémy s únikem moči? při smíchu nebo při zakašlání? měla bych to jít řešit k doktorce?
Častý únik moči
Jak dlouho to trvá? mě se to také občas stává, a byla jsem u doktorky, která mi řekla, že to ještě není tak hrozné, aby mne hnala na operaci. Napsala mi recept na inkontinenční pomůcku, která se zavádí pomocí aplikátoru do vagíny. Mám ji tam celý den, a ještě se mi to s ní nestalo, i když jsem prudce zakašlala, a to se mi to před tím dělo právě při prudším zakašlání.
A když si potřebujete odskočit na toaletu? tak jak to potom řešíte? jakou pomůcku Vám doktorka napsala?
Když potřebujete jít na toaletu, tak nic vytahovat nemusíte. Zeptejte se v lékárně na inkontinenční pomůcku diveen, v balení je i aplikátor, díky kterému je aplikace do vagíny opravdu jednoduchá. Pomůcka je dělána na použití na 12 hodin. Takže si ji ráno zavedete, a večer v pohodlí domova vytáhnete.
Úplně v pohodě, jsou to v podstatě normální kalhotky, jsou zcela diskrétní a hlavně plní to, k čemu jsou určené.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.