Dobrý večer, poradíte - syn začal chodit na WC a chce všechno dělat sám. Není nějaký vlhčený toaletní papír, který se může házet do WC?
Vlhčený toaletní papír pro děti
Dobrý večer, já kupuju tento https://www.care4you.cz/…apir-a-52-ks a velká spokojenost. Dcerce se líbí i obal a je u toho hrozně důležitá, baví jí to. Navíc se může házet do WC.
@Vendulka011 Moc díky za tip, hned jsem ho objednala a vyzkoušíme ho. Značka Bella vypadá taky dobře a malému se bude líbit ten barevný obal.
Zdravím maminky, takyvlhčený toaleťák Bella máme doma a je výborný.
Dcerku nedráždí, je příjemný - taky ho někdy použiju
Holky, tak mě napadlo a nedráždí? Malá má hodně citlivou pokožku a občas jí nějaké vlhčené ubrousky nebo plenky vůbec nesedly a osypala se mě.
Nemusíte se bát, dcerka má taky hodně citlivou kůži a toaletní papír od Bella jí vyhovuje. je jemný oproti klasickému toaletnímu papíru. Navíc se dá krásně spláchnout a není moc parfémovaný.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.