Jaký máte názor na ojeté auto? Do kolika km by tak mělo mít najeto? Jaké auto bude nejlepší koupit s rozpočtem cca 350 tis kč?
Ojeté auta
Za takovou cenu se dá koupit slušné auto. Rozhodně bych se díval po rok nebo dva roky starém autě. Vybral jsem tak pro sebe i manželku auto přes ŠKODA Plus. Auta jako nová, servisovaná jen ve škodovce a za super cenu.
Kupoval jsem ho přes autorizovaného prodejce https://www.autoopat.cz/ Byl jsem se dívat i jinde, ale tady jsem měl prostě klid na výběr. Mohl jsem si udělat dlouhou testovací jízdu a nikdo mi nic nenutil tak jako jinde.
@Danielvvdan píše:
Jaký máte názor na ojeté auto? Do kolika km by tak mělo mít najeto? Jaké auto bude nejlepší koupit s rozpočtem cca 350 tis kč?
S takovým rozpočtem už bych si ojetinu nekoupila, ale šla do nového, kde je záruka.
No, já úplně nevím, jak je to s těmi ojetinami, ale já s nimi tedy
vůbec žádný problém nemám… Naopak si myslím, že je to moc fajn
způsob, jak třeba ušetřit nějaké ty korunky. No a když už jsme u toho
šetření nějakých těch korunek, určitě doporučím třeba tuto stránku
zde , kde se dají pořídit díly na auto
Škoda, docela dost levně! Tak mrkněte.
Za 350 tisíc se dá koupit už slušný auto a vlastně to nemusí být ani
vůbec ojetina. Tam bych bral něco do sta tisíc s prvním majitelem a ve
slušný výbavě. Projeďte internet, co se teď prodává. Je o tom spousta
článků . Ty trendy se mění a zvlášť
teď po koroně, kdy se přestala auta vyrábět a firmy přestaly auta
prodávat, tak se ta pravidla na trhu trochu změnila. Přeju šťastný lov. Já teď taky hledám,
ale mám rozpočet „jen“ do 150 tisíc a je to docela peklo.
Potřeboval bych koupit pneumatiky o rozměru 205/55 R16. Díval jsem se na auto, co tam máme teď nasazené. Jak moc by měl člověk řešit index rychlosti a veškeré ostatní označení pneumatik?
Já třeba pneumatiky vždy vybíral podle testů, podle indexů a označení. Jelikož jsem svého času pneumatiky dost střídal, protože jsem točil velké nájezdy, tak teď jezdím jedině https://www.pneumatiky.cz/…y-t430967-t1
Tak ono na ty ojeté auta je určitě třeba dávat docela dost veliký pozor, si myslím, ale zase sejde na tom, co potřebujete a jaký na to máte budget. Já třeba jsem si pořizoval Audi a to konkrétně z Polska a bylo to celé v polštině, takže jsem ušetřil vlastně docela dost peněz, protože to bylo levnější u nich a jediné, co jsem musel platit byla lokalizace na češtinu u této firmy zde
Kupoval jsem někdo nová kola na své auto? Já jsem koupil ojeté auto, které vypadá docela dobře, ale má hrozně zničená kola. Jakou zkušenost máte s výběrem kol na auto?
Kupoval jsem na koupené ojeté auto nová alu kola. Stačí se podívat do velkého techničáku auta, jaká kola tam vlastně patří a podle toho potom můžete vybírat nová kola. Doporučuji však vybrat kvalitní kola z opravdu kvalitní slitiny.
Kolem 350 tisíc už koupíš i poměrně slušné nové auto. Jinak za
tyhle peníze něco tak kolem 50 tisíc najetých a prakticky zánovní vůz.
Mám doma lakýrnickou dílnu, ve které přes šroubový
kompresor lakuji auta a jezdí za mnou většinou majitelé ojetin
s nájezdem kolem 100 tisíc, kteří za auto dali kolem 250 tisíc korun.
Ale samozřejmě záleží i na motorizaci a dalších faktorehc.
Ano, i podle výrobce můžete poznat kvalitní kola. Já jsem na své auto kupoval kola YAKUZA a to konkrétně z obchodu https://www.aluapneu.cz/…-18x8j-et35/ Když se podíváte, tak tam najdete i perfektní konfigurátor, kde můžete nahrát fotku svého auta a kola si tam přirovnat.
Ahoj, vzhledem k tomu, že já vždy kupuji ojeté auta, tak musím
doporučit, aby sis první vzala někoho sebou, kdo na to mrkne. V dnešní
době nemůžeš lidem věřit, může být stočený tachometr, apod. Já
naposled kupovala ojetou Škodovku a po nějaké době i tak musela proběhnout
oprava auta. Naštěstí pokud potřebuješ originální díly Škoda, tak je tu
https://www.cbdily.cz/ , kde najdeš
kategorie buď podle modelu auta nebo kategorie co přesně potřebuješ.
Objednáno, opraveno
No, v dnešní době se opravdu nevyplatí kupovat nové auto. Pokud teda člověk není milionář. Já zrovna nedávno prodával své staré auto a taky jsem si místo něj koupil ojetinu. Rád bych se ale podělil o svou zkušenost s prodejem a zároveň vám dal takový malý tip. Své staré auto se mi povedlo prodat během týdne a myslím si, že hodně velkou zásluhu na tom má to, že jsem do něj předem trochu investoval a zajel s ním sem Hlavně na kapotě a předních dveřích byly na laku takové drobné škrábance, které by na fotkách nevypadaly dobře, tak jsem to tam nechal opravit, plus jsem u nich nechal celé auto naleštit a myslím si, že to za to stálo. První zájemce se mi ozval ještě v den, co jsem inzerát zveřejnil a za pár dní si pro něj přijel.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.