Zdravím, chtěla bych babičkám koupit pod stromeček vitamíny, doporučíte mi nějaké kvalitní?
Vitamíny pro seniory
Ahoj, nedávno mi v lékárně doporučili Bion3 Vital a paní je moc chválila, že je kupuje hodně starších lidí a vrací se pro ně.
Je to vlastně kombinace vitamínů, minerálů a probiotik, to je všechno v jedné tabletce. Odkaz je tady www.bion3.cz.
Babička poslední rok užívá cbd olej na spaní https://www.semena-marihuany.cz/…cbd-ospalost-
a posílení imunity, tak zkuste i ten. Je to sice z lékařského konopí ale
nemá to žádné „psycho“ účinky a je to přírodní
Já jsem třeba mamce i taťkovi vloni vytvořila svůj vlastní balíček doplňků stravy, protože se mi nechtělo objednávat všechno od jednoho výrobce, když byla šance ušetřit třeba i několik stovek, ale úplně nejvíce mi rodiče vychválili kolagen . Klouby je sice nepřestaly úplně bolet, ale velice jim to pomohlo.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.