Dobrý den, maminka je bohužel nemocná a já jsem se začala zajímat o přírodní léčbu nádorů a rakoviny, poradíte mi prosím, jestli má cenu o tomto přemýšlet?
Nádory a léčba
Pokud chcete mamince pomoci, tak se podívejte na SALVESTROL PLATINUM, který obsahuje přírodní látky, tzv. salvestroly, jež dokáží cíleně ničit nádorové buňky. Nemá nežádoucí vedlejší účinky, jako standardní onkologická léčba. Zásadním způsobem dokáže aktivovat proces uzdravování a byl vytvořen experty na vývoj onkologických léčiv.
Salvestroly jsou novou třídou přírodních látek, které se nacházejí v rostlinách a mohou být bezpečně přijímány ve stravě. Podívejte se i na zahraniční studii https://www.orthokennis.nl/…studies-2012-(english)
Zkuste Andskou fytoterapii, např. Vilcacoru a Graviolu, pro dotazník ke kontultaci s lékařkou si napište na amc@ginet.cz
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.