Dobrý den, je tu někdo, kdo má osobní zkušenost s rakovinou? Jaké máte zkušenosti s recidivou?
Rakovina zkušenosti
Když jsem se léčila s rakovinou, tak jsem se snažila hlavně kompletně změnit životní styl a stravování, dokonce jsem na radu kamaráda, který si také prošel rakovinou začala kupovat doplněk stravy, který tělo podporuje v uzdravení.
Jasně, zeptejte se v lékárně na Ovosan, na trhu je již opravdu dlouho, a hodně lidí s ním má dobré zkušenosti při léčbě, doporučuji se podívat i na web jaknarakovinu. cz
Léčitel Bejdák z Drnholce velmi doporučuje na rakovinu i jako prevenci rakoviny enzym serrapeptázu. Lidi to kladně hodnotí v internetových diskusích.
Máme velmi dobré zkušenosti s léčbou pomocí fenixových slz. manželka měla rakovinu prsu a tak jsme sehnali po delším pátrání čípky s vysokým obsahem FS. I přes špatné prognózy doktorů to manželka zvládla a je dnes zdravá a v plné síle. jsem přesvědčený, že slzy jsou opravdový zázrak přírody.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.