Ahoj, chtěla bych začít více posilovat, zpevnit tvary svého ženského
těla Celkem mě zaujaly TRX a expandéry.. máte někdo zkušenosti? To TRX se
cenově hodně pohybuje.. čím to je? Ale oboje mi přijde super, člověk to
vezme všude a může cvičit. Procvičí mě to ale pořádně nebo je nutné
chodit do fitka?… Děkuji moc
TRX a expandery
Nazdar, já mám doma TRX už přes 3 roky. Kupovali jsme to, jak to ještě byla novinka a stálo to strašnou pálku… sice mě trochu mrzí, že jsme se přeplatili, ale za ta shozená kila a postavičku mi to určitě stálo. S expandery zkušenost nemám. Ale do TRX bych určitě znova šla, jen ne za ty peníze.. Ale co jsem koukla na net, tak cenově už to je hodně nízko.
Ahoj, já mám naopak zkušenosti s expandéry, ty nikdy nebyly nějak extra drahé. Mám už je poměrně dlouho, na zpevnění je to výborné, ale radila bych to kombinovat ještě s nějakým jiným cvičením.
@lucabrdo píše:
Ahoj, já mám naopak zkušenosti s expandéry, ty nikdy nebyly nějak extra drahé. Mám už je poměrně dlouho, na zpevnění je to výborné, ale radila bych to kombinovat ještě s nějakým jiným cvičením.
A s jaký teda máte doma? nikdy jsem to neviděla, tak se kouknu na videa
a něco si o tom pozjišťuji… Děkuji
Doma mám tento
a jsem s ním naprosto spokojená, všude na internetu můžete najít videa,
jaké všemožné cviky se s tím dají dělat…
Samozřejmě abyste hubla, tak je to hlavně o jídelníčku a o aerobním
pohybu, který vám doma může nahradit například stepper
To vypadá opravdu zajímavě.. nikdy jsem to ani neviděla. Teď jsem koukla
na videa a vypadá to tak, že se člověk opravdu i zapotí. Zkusím to
z toho vašeho odkazu na healthlife koupit a potom se ozvu, jak se mi na tom
cvičí, ať dám doporučení i já ostatním holkám.
Ještě můžu doporučit bossu míc, který už v sobě má i expandéry,
to je zase na hlubší svalstvo a rovnováhu
Já bych doporučil TRX expandéry. Nemusíte mít origo, stačí z aukra nebo podobného shopu. Cvičí na tom dokonce i vojáci v armádě, takže určitě jen ++
Myslím, že ze začátku je lepší si zajít do posilovny na jednu dvě
lekci aby jste pak třeba věděli jak správně cvičit doma, lekce se
většinou pohybuje okolo 100-140 Kč
Cvičení vlastní vahou a zavěšováním je super. Celkem jsem tomu propadl a chodím pravidelně do posilovny https://fitkokladno.cz/aktivita/trx/ , kde na to mají profi vybavení, ale hlavně také lidi, kteří tomu rozumí a poradí.
Na posílení těla bych spíš zvolila nějaké závaží. Je lepší
investovat do nějakého posilovacího stroje než ztrácet čas s trx to může být super na zahřátí.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.