Co nejlíp zabírá na štípance?
Sťípance od hmyzu
Sháním nějaký gel proti svědění, co se dá mazat i malým dětem (7 měsíců), poradíte co máte vyzkoušené, co zabírá a je vhodné i pro mrňata?
Nám na svědění moc pomáhá Dimetinden gel, zeptej se na něj v lékárně, případně když někdy nemají objednávala jsem i tady https://www.rpshop.cz/dimetinden-gel?…
Tak jsem koupila v lékárně ten Dimetinden gel a musím říct, že opravdu hodně zklidňuje, už jsem ho zkusila i sama a po natření svědení vlastně hned ustalo, takže děkuju za dobrou radu.
Zkuste i cibuli.. ale ta je hlavně proti štípancům od vos. Co mě obecně pomáhá je nějaký aloe vera gel
Máme zkušenost s Bylinným repelentem od www.altaherba.cz. Je to Koncentrovaný olejíček a zároveň vysoce funkční repelent na čistě přírodní bázi, s velmi příjemnou vůní.
Mě nejvíc pomáhá krém Himalaya Multipurpose Cream, je to fakt univerzál, používám na všechno. Jen teda nevím, kde všude ho prodávají, já ho kupuju v Hypermarketu Albert.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.