Zdravím, prosím nevíte zda se dá nějakým způsobem prodat byt, který je v exekuci?
Prodej bytu v exekuci?
Já jsem měl také byt v exekuci v Praze, nechtěl jsem, aby se prodala přes dražbu, tak jsem se domluvil s realitní kanceláří, která exekuci vyplatila, a byt prodala normální cestou, za tržní cenu.
Takhle to šlo vyřešit před realitní kancelář Edox reality z Prahy, zkuste jim tam zavolat na číslo 800 503 305, a věřím, že se určitě také domluvíte.
Myslím si že nějaká renomovaná realitka si s tím poradí, dnes už to nebude nic ojedinělého, některé mají i různá spojenectví s jinými firmami které by v tomhle ohledu mohli být užitečné https://realitymix.centrum.cz/…ou-1846.html chce to jen hledat.
Když už jsme u toho tématu exekucí, tak nemáte někdo zkušenost se založením svěřeneckého fondu? Nedávno jsem někde četla, že právě svěřenecké fondy jsou jako ochrana proti případné exekuci velmi účinné. Sama nad tím v poslední době dost přemýšlí. Nemáte někdo zkušenost?
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.