Je tu někdo, kdo má stejný problém a byl by ochotný se podělit jak tuto situaci řešil? Jde o to, že jsem s manželem 8 let a v posteli už to není ono, tak mě napadlo, že bych zkusila koupit nějakou erotickou hračku. Není to blbost? Mohlo by to pomoct?
Problémy v posteli
Nemyslím si, že je to blbost. Hodně jsem v diskuzích narážela na to
že manželství nakopla změna v posteli
Zkuste něco nového. Kupte si hračky, kup si krásné prádlo, parfem s feromonmi a věřím, že se to zlepší
Já si myslím, že nějakou erotickou hračkou člověk nikdy nic nemůže pokazit. Na internetu jsou toho tuny. To my teď také máme problém v posteli. Je ale teda hlavně na manželově straně. Jeho erekce totiž v poslední době už prostě není to, co bývala dřív. Naštěstí jsem ale koukala, že se to v dnešní době dá řešit. Přípravků na to je spousta. Dobře prý funguje například kamagra
@Hanka1971VR píše:
Já si myslím, že nějakou erotickou hračkou člověk nikdy nic nemůže pokazit. Na internetu jsou toho tuny. To my teď také máme problém v posteli. Je ale teda hlavně na manželově straně. Jeho erekce totiž v poslední době už prostě není to, co bývala dřív. Naštěstí jsem ale koukala, že se to v dnešní době dá řešit. Přípravků na to je spousta. Dobře prý funguje například kamagra
Tak se stav, já mám erekci dost dobrou
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.