Kde si kupujete doplňky k telefonu jako kryty, sluchátka, ochranné fólie apod? Nejlépe abych všechno sehnala na jednom eshopu kvůli poštovnému.
Doplňky k telefonu
Přišpendlím se, protože budu potřebovat nové ochranné sklo, ale něco kvalitnějšího než jsem měla teď.
Naposledy jsem si kupovala ochranné sklo tady odsud www.studentsky-eshop.cz tam jich mají poměrně dost a za slušné peníze.
@olaolae Tak přes ali bych elektroniku nikdy neobjednala, není nad to si ji objednat přes osvědčený eshop i za cenu, že bych si měla připlatit. Je v tom reklamace apod. Jak chceš přes ali něco reklamovat.
Tak jsem si vybrala tady tato sluchátka https://www.student-eshop.cz/…pouzdro/bila
a k tomu i ochranné sklo na telefon za moc hezkou cenu, takže díky za
doporučení
Napiš mi pak jak jsi s těmi sluchátkami spokojená chtěla bych taky takové a zajímalo by mě jak
přehrávají hudbu
Spokojená jsem moc, v uších drží dobře, připojení nevypadává a
hudbu přehrávají taky velmi dobře za tu cenu jsem fakt mega spokojená.
Já to beru tam, kde je to nejlevnější a tam, kde si mi to líbí nejvíc.
Třeba fitness sluchátka jsem kupovala tady . Osobně se snažím
vyhnout obchodům jako Wish, AliExpress apod. z etických důvodů. Vadí mi
to. Takže radši podpořím české prodejce, i když trochu tuším, že
většině jsou to vlastně jen přeprodejci. Naštěstí ale těch doplňků
jako krytů moc nekupuji, to spíš jen občas někomu jako dárek.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.