Jsem nadšený sportovec, ale poslední dobou mě dost zlobí kolena, bral jsem prášky na klouby, ale očividně už to nestačí, nevíte jestli se nedělá kloubní výživa přímo pro sportovce?
Problém s klouby
Mám kamarádku, která má dobrou zkušenost s přírodními doplňky od Foxylife. Mají taky výborný přípravek na regenraci kloubů. Působí taky na zpevnění šlach a vazů a pozitivně působí na regeneraci a relaxaci svalů.
Užívala jsem jejich ostropestřecovou pastu na posílení funkce jater. Na stránkách Foxylife jsem si o jejich MSM pouze četla.
Já znám jejich FOXYMSM + Vitamín C 350 g, nedávno jsem ho užívala na zpevnění šlach a vazů a regenraci chrupavek. Účinek mě velice překvapil. Pomohl mě.
Tak to je moc dobrý tip, hlavně pokud s ním má někdo pozitivní zkušenost. Mě se líbí i jiné jejich přípravky, např. osotropestřecová pasta.
Pořád si tak nějak myslím, že pokud si budu kupovat nějaký doplněk stravy, který obsahuje vitamín C, tak ho tělo nedokáže zpracovat a většinu z toho vyloučí. Není to tak?
U většiny doplňků, které obsahují vitamín C, to takhle opravdu funguje, to máte pravdu. Dá se ale koupit doplněk stravy, který obsahuje vitamín C i s látkou, která tělu pomáhá zpracovat kompletně všechen vitamín C
Ano, z internetového obchodu enerex-vitaminy. cz si můžete objednat doplněk stravy Enerex BIO C, který obsahuje citrusové bioflavonoidy. Ty pomáhají tělu se zpracováním kompletního obsahu vitamínu C
Stárnutí má na pohybový aparát velký vliv, problémy s tím spojené jsou někdy dost nepříjemné a omezující. Mast CBD i CBG mi tyto neduhy ulehčuje lépe zvládat.
Nakupuji na www.cannacare.cz. Mají v nabídce přípravky vhodné na noc i na den. Výrazně se mě taky zlepšil spánek.
O léčebném konopí jsem hodně četla, ale nemám zkušenost. Problémy s bolestí klubů a pak špatným spánkem trpím také. Moc mě tento tip zaujal, také proto, že se jejich produkty vyrábí v ČR, jsou certifikované, mají vlastní výzkumně aplikační program HARP.
Pro mě informace, že jsou Jsou vyráběné pouze z přírodních látek, a použité kanabinoidy jsou legální a bez omamných účinků je velmi důležitá.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.