Můžete mi prosím říct, jestli po operaci kolene budu muset užívat analgetika?
Operace kolene
No protože kojím, a kojit bych chtěla dál, ale nechtěla bych, aby se ta analgetika dostala i do mléka, to by asi nebylo pro dítě moc dobré…
Jestli kojíte, a na operaci musíte, tak můžete zajít do lékárny, kde se dá objednat pumpička s analgetikem, která vám bude 3 dny po operaci přes katetr pumpovat analgetikum přímo do rány, musíte si ji ale zaplatit, stojí 4 tisíce korun.
Dobrý den, prosím máte tu někdo vyzkoušené něco na zmírnění bolesti svalů a kloubů?
Na bolesti svalů a kloubů máme pořád doma v lékárničce připravený krém Perozin, který ihned po nanesení velice příjemně chladí, a do druhého dne je po bolesti.
Dobrý den, prosím jaké jsou Vaše zkušenosti s kloubní výživou? dokážete mi někdo poradit, která kloubní výživa je opravdu kvalitní?
Je pravda, že v dnešní době narazit na kvalitní kloubní výživu je docela problém, proto jsem si šel pro radu za ortopedem, a ten mi poradil.
Ortoped mi doporučil výživu na klouby Orthomol arthroplus, když si ji dáte do vyhledávače, tak uvidíte, že se dá koupit hned v několika lékárnách, prodávají se vždy v balení po 30 kusech, já ji kupoval přímo v lékárně benu.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.