Mohla bych poprosit o nějaké zkušenosti s liposukcí? Jak moc jste spokojené po zákroku, ale i třeba s odstupem času?
Liposukce a vaše zkušenostni
Rozmýšlela jsem se celkem dlouho, jestli do toho jít nebo ne. Když jsem se svěřila kamarádce, tak ta mi hned řekla, že ona na liposukci byla, ale že si vybrala liposukci pomocí vodního paprsku. Ta není pro tělo tolik náročná. Hned jsem si to nastudovala a šla jsem do toho taky. Můžete si tak nechat pěkně vyladit své nedostatky.
Byla jste na liposukci pomocí vodního paprsku? Jak tato metoda tedy vlastně funguje? Asi jsem o tom ještě neslyšela. Kde jste na tom byla?
Pokud vás to více zajímá, tak určitě doporučím podívat se na stránky kliniky, kde jsem si nechala upravovat tělo pomocí vodního paprsku https://www.perfectclinic.cz/…im-paprskem/ Tady to mají velice pěkně popsané, jak to vlastně celé funguje. Jedná se vlastně o okamžitý přenos tuku do jiného místa
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.