Jak vybrat kvalitní konzervu pro psa? na co se dívat? které chutnají u vás?
Kvalita konzerv pro psa
Musím se přiznat, že jsem velice dlouhou dobu nepřemýšlela nad tím, co bude náš pes žrát. Kupovala jsem mu co jsem zrovna viděla, a také často dostával zbytky od oběda. Potom mi ale nechtěl moc žrát, a měl hodně zdravotních problému. Od toho jsem mu začala kupovat kvalitní žrádlo pro psa. Hodně mu to pomohlo, už zase normálně běhá po zahradě a je na něm vidět, že je plný života.
@Vasickova58 píše:
Jak vybrat kvalitní konzervu pro psa? na co se dívat? které chutnají u vás?
Pokud hledáte kvalitu, tak doporučuji kvalitní konzervu brit mono protein, která je pro psa lehce stravitelná právě díky obsahu pouze jednoho proteinu.
Vyzkoušela jsem koupit 4 kousky, a musím uznat, že už při otevření je cítit příjemná vůně. Jinak hned jak jsem ji psovi dala, tak to vše zblajznul a opravdu s velikou chutí.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.