Zdravím, potřebovala bych poradit s kvalitním krmením pro psa. Co nejvíce kupujete pro svého psa?
Krmení pro psa
Jak to přesně myslíte? myslíte jako žrádlo, pamlsky nebo granule? o co se přesně zajímáte? u všeho se dá vybrat kvalitní pokrm, který je vhodný pro psa. Třeba granule se vybírají i podle váhy a věku psa.
Granule se vybírají podle váhy a věku? to jsem třeba nevěděla. Máte vyzkoušenou nějakou konkrétní kvalitní značku krmiva pro psa? dokážete mi poradit co vybírat?
Ano rozdělují se takhle. Každý pes potřebuje něco jiného. Je tam potom rozdíl ve výživové hodnotě granulí. Podívejte se na granule Brit, které se také rozdělují podle váhy a věku zvířete.
@Vaclavkova85 píše:
Granule se vybírají podle váhy a věku? to jsem třeba nevěděla. Máte vyzkoušenou nějakou konkrétní kvalitní značku krmiva pro psa? dokážete mi poradit co vybírat?
Jo přesně, třeba i na juko-krmiva to takhle taky můžete vyfiltrovat, podobně jak na britu
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.