Dobrý večer, dcerka jde v září do školy, poradíte jaký batoh vybrat? Chtěla bych lehoušký, s ergo zády a hezkým designem.
Jaký batoh do školy vybrat?
Zdravím, mrkněte na eshop Zdravý batoh - mají fakt velký výběr batohů a mají i velký výběr exkluzivních doplňků - to taky nikdo nemá!!
@Pompina Moc díky za
tip, batohy Beckmann se mi fakt líbí - bude jen oříšek, který vybrat -
mají opravdu velký výběr
Dobrý večer, my jsem pořídili tento batoh nové generace https://www.zdravybatoh.cz/…orn-beckmann Je to světová novinka, batohy Active AIR FLX testuje robot a je fakt lehký a má různé vychytávky.
@KateřinaSedl Ten
se mi taky líbí Dívala jsem se na to video na stránkách
Zdravý batoh a batoh je perfektní, variabilní, myslím, že na lepší jsem
nemohla narazit
Zdravím, rozhodě je těžké poradit hezký design, to by jste měla asi
nechat vybrat dceru jinak my pořídili na www.baagl.cz a jsme spokojeni i syn je. Batoh je
lehký, prostorný a má dobré polstrování na zádech.
Souhlasím s @lutenice. Máme ho taky a je i dost „bitelnej“. Syn je totiž hroznej níčitel, takže oceňuji, že na batohu vše drží a nic se netrhá ani neodírá.
Ahoj, nechala jsem vybrat syna samotnýho, co by si tak představoval za batoh (4.třída), no samozřejmě vybral uplně nemožnej, kterej by zníčil do půl roku a ještě by si k tomu zníčil záda. Nakonec jsme se spolu dohodli na tomhle https://www.baagl.cz/…re-graffito/ , synovi se moc líbí a mne vyhovuje, že má skvělé polstrování zad.
Od kdy jste dětem koupili batohy? Syn je ve třetí třídě a chce po mně batoh, tak nevím jestli to není brzy?
@RadusMala píše:
Od kdy jste dětem koupili batohy? Syn je ve třetí třídě a chce po mně batoh, tak nevím jestli to není brzy?
Určitě to není brzo. Když se podíváš na stránky baaglu, tak ti už
mají vyloženě batohy od 3. třídy .
Je potřeba ty batohy kupovat ergonomické nebo tam už je to jedno a je to důležité jenom u těch aktovek?
Podle mě je hlavně důležité, aby byl batoh kvalitně zpracovaný a
dítěti dobře na zádech seděl, to, že je ergonomický je pak příjemný
benefit, což baagl má
Dáváte prosím vás starším dětem svačiny do krabiček? Jak jsem dceru vybabovalala do první třídy, tak jsem jí brala takový set, kde byla i krabička a přemýším jestli ji nemám koupit ještě i synovy, který je v páté třídě.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.