Doporučíte mi prosím někdo nějaký dobrý erotický dárek pro manžela? Něco konkrétního?
Erotický dárek pro manžela
U nás teda hodně boduje erotické oblečení, a to jak u mě, tak i u něj. Jinak velkou slávu jsem udělala také s vakuovou pumpou.
Jako erotický dárek byl volila nějaké tričko, polštář nebo zapalovač ve vhodném tvaru.
To si vše objednáváte z internetu nebo si to chodíte osobně kupovat? Nestydíte se třeba? Já bych se červenala jen při přebírání zásilky.
Ahoj, určitě skvělý dárek který si užijete oba je nějaké to prádlo
nebo kostým, u nás to funguje perfektně pokud to má být pouze pro partnera, tak bych
volila nějakou umělou vagínu například, jinak není potřeba se stydět
vždyť je to normální
mrkni třeba na www.e-kondomy.cz nakupuji tam pravidelně a
mají témeř vše.
@Laurisska píše:
Co spíš nějakou párovou hračku ať si můžete užít oba společně?
Souhlasím a takový we vibe je naprostá pecka. Máme tady tohle dělo a hned je ten sex o něčem jiném https://e-kondomy.cz/…horus-purple
No taky si myslím že spodní prádlo neurazí a jsou to 2 mouchy jednou ranou, prádlo pro sebe a dárek pro něj. A nebo mě napadá ještě něco takového ale o tom by bylo si dobré ještě promluvit dopředu. Ale je to jen tip jelikož na to docela narážím poslední dobou.
A co to pojmout tak, že si koupíte sama něco na sebe a použijete to
v ložnici? Záleží, co máte s partnerem rádi. Ono se to těžko určuje. Manželovi třeba
udělaly velkou radost stříbrné lodičky , které
jsem si koupila na běžné chození. Ale asi to v něm probudilo nějaké
schované choutky a tak jsme je za týden už měli v ložnici.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.