Přemýšlela jsem o nějakém erotickém dárku pro přítele, a pro sebe bych si chtěla koupit pěkné erotické prádélko. Kde nakupujete erotické pomůcky?
Erotické prádlo
Doporučuji kupovat z větších sexshopů, kde mají kvalitní zboží. Jednou jsem si objednala noční sexy košilku, a to co mi přišlo by se nehodilo ani na vytření podlah… Pak jsem si objednala z většího sexshopu a přišla mi krásná pohodlná košilka z kvalitního materiálu za dobrou cenu
Dokážete nám tedy poradit i konkrétní obchod, odkud se vyplatí objednávat? Erotické pomůcky a prádélko?
Určitě to se můžete podívat na nabídku internetového obchodu e-kondomy. cz, kde nakoupíte za výhodné ceny kvalitní zboží, a navíc má i obchod rychlé doručení po objednání. Zásilku lze poslat i do zásilkovny a zaplatit i klidně online kartou
Ahoj, my nemáme žádné erotické pomůcky, to mi přijde takové divné,
ale prádýlko, to mám . Mám červenou košilku , tanga a podvazky a to u manžela
pokaždé zaručeně zaboduje a na nějaké pomůcky by pak už stejně nezbyl
čas
.
Ahojky, nakupuju na e-kondomy.cz Mají mraky pomůcek a erotického
oblečení, a všeho dalšího.. stačí jen zapojit fantazii podívej se tam, určitě něco vybereš
Čauko, aji já si vybrala už pár kostýmků zde https://e-kondomy.cz/…cke-obleceni velikosti také odpovídají oblečení co normálně nosím, mohu doporučit.
Ahoj, já jsem kupovala oblečky dvakrát na e-kondomy.cz a za mě spokojenost. Velký výběr a vše diskrétně. Paja
Ahojte, rád bych se zeptala na zmiňovaný sexshop, jak je to s balíčky?
Jsou diskrétně zabalené? Myslím tak, aby ani kurýr nepoznal co veze.
Hrozně se stydím.
Taky mam rada sexi pradlo, mně smotne se to moc líbí. Mam ruzne krajkove komplety, župany, kostymky, košilky
Poslední dobou mi prádlo přijde nudné a víc a víc s emi líbí korzety, bodyčka. Příjde mi to víc sexy
Holky a už jste zkoušely ty super pohodlné sexy košilky z e-kondomy.cz? Mám dvě objednané, tak doufám, že mi to bude sedět.
Tak erotické prádlo seženete klidně i v intimissi a podobně, tam
většinou nakupuji já i v hmku se dá pořídit moc hezký set, ale jde
o to co kdo má rád, na kožené věci si tam asi nepřijdete
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.