Chodíte často naboso i venku? Myslíte si, že je zdravé chodit po tvrdém jako je chodník nebo asfalt nebo by se mělo chodit bosky jen po trávě?
Chození naboso
Ja nevim, me to prijde strasne nehygienicke, chodit venku naboso, doma jeste
ok, ale obcas vidim tyhle lidi s uplne cernymi nohami bez bot a je mi z toho
tak nejak divne. radsi si koupim pekne boty, mam rada treba deichmann , a udelam
radost sobe i okoli a nemusim si myt kazdy vecer nohy
To teda nevím, člověk by si měl i tak mýt nohy každý večer, i když chodí pořád jen v botách. Celkově je chození bosky velmi zdravé pro držení těla. Hodně lidí tak vyřeší časté bolesti zad. Pokud máte strach třeba ze zranění chodidel, tak já už dlouhou dobu používám ponožkoboty, které mi perfektně chrání chodila a přesto mám pocit jako při chození bosky.
Jsou to v podstatě ponožky, které mají gumovou podrážku, která dokáže dokonale chránit chodilo před poraněním. Jejich velkou výhodou je to, že se dají doslova srolovat do kapsy a jít. Jak vypadají přesně, se můžete podívat na stránkách obchodu, kde jsem je kupovala https://www.elementstore.cz/…kinners-2-0/
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.