Máte na své auto sjednané havarijní pojištění? Mám nabídku na pojištění auta tedy konkrétně na havarijní pojištění, ale přijde mi to opravdu ukrutně drahé…
Havarijní pojištění
Já bych bez toho asi nejezdil. To ale vše záleží na tom, jaké máte auto. V dnešní době stačí někde urazit zrcátko a můžete mít opravu za 30 tisíc na stole. Sjednával jsem si povinné a havarijní pojištění online přes srovnávač pojištění, kde jsem při kombinaci těchto pojištění narazil na výhodnou cenu.
Srovnával jsem si nabídky na srovnávači https://www.klikpojisteni.cz/ , kde místo podpisu smlouvy slouží zaplacení přes bankovní účet. Porovnání i sjednání pojištění je zde velmi jednoduché a hlavně rychlé. Srovnání nic nestojí, takže můžete opravdu jen ušetřit.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.