Zdravím, poradíte prosím jemné a nedráždivé vlhčené ubrousky, se kterýma jste spokojení?
Nedráždivé vlhčené ubrousky
Ahoj, kupuju vlhčené ubrousky s alantoinem a vitamínem E od Bella Happy. Jsou měkoučké, dobře se s nima utírá jak pusinka, tak zadeček, příjemně voní a nedráždí.
Zdravím, taky jsem si oblíbila vlhčené ubrousky od Bella Happy - kupuju ty Sensitive a jsou super. Netrhají se, navlhčené jsou tak akorát a malá se mi po nich neosypává. Dřív jsem zkoušela i jiné značky, ale neseděly a dcerka se vždycky poom osypala. Po těchto Sensitive má ale pokožku klidnou, takže spokojenost!
@Baliska Poradíte prosím, kde je objednat online za dobrou cenu? Objednáváte je na internetu?
Moc díky - četla jsem i a jiných diskuzích chválu na značku Bella
Happy, takže ubrousky určitě vyzkouším
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.