Zdravím,
chtěla bych se zeptat, jaký máte názor na bezkontaktní teploměry? Měří
přesně?
Bezkontaktní teploměr
Já žádný teda nemám, ale asi měřit přesně bude a bude lepší než ten klasický, protože s ním měří všichni doktoři a sestřičky v nemocnicích…
No záleží, jak je daný teploměr kvalitní, řekla bych. Můžou být
přesné, ale taky nemusí. Já mám zkušenost s Truelife, celkem pečlivě
jsem před koupí vybírala a tenhle se mi zdál dobrý. Musím říct, že je
přesný, rychlý, měřím tím i malé mlíčko.
Ahoj, už je to sice starší diskuze, ale nechci zakládat zbytečně nové
téma. Čekáme druhorozeného a rád bych pořídil bezkontaktní teploměr,
zdá se mi to pro mimča jednodušší co jsem tak četl. Takže otázka pro
vlastníky jste spokojeni stále i po delší
době používání? Děkuji Pavel
Nemám osobní zkušenost, ale známa ho používá už od narození prvního
potomka, kterému budou 3 a co sem se jí ptala jak to funguje, tak je s tím
pořád spokojená
Jaký bezkontaktní teploměr bude dobrý mít doma nachystaný na miminko? A je to podle vás vhodné? Přijde mi, že by to mohlo být lepší k měření teploty místo klasického teploměru ne?
Největší výhoda je pak u větších dětí, které nejsou moc v klidu a těžko se jim teplota měří. Tak vlastně jen namíříte na čelo a hned víte, jakou má dítě teplotu. Super je to i pro měření při spánku.
Přesně tak, namíříte na čelo a změříte. Je to jednoduché a přesné https://www.comfor.cz/…care-q7-blue Teplotu změříte během 1 sekundy. Jde to opravdu rychle. Dokonce to i ukládá předešlou naměřenou teplotu.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.