Ahoj, nevím, jestli to patří sem, ale potřebuji poradit. V říjnu mi
bude 14 let a zatím mám pouze výtok (1,5 roku - 2 roky, přesně nevím).
Výtok je pravidelný. Někdy mám křeče okolo pupíku, může to něco
znamenat? Mám v blízké době menstruaci očekávat?
Předem děkuji
Nianaa
První menstruace
Můžu se holky zeptat jestli je lepší používat tampony nebo vložky? MS mám chvíli a zatím se v tom nejsem schopna moc najít..
Za mě taky menstruční kalhotky, hodně mi pomohli od bolestí a celkově to pohodlí je k nezaplacení. Kupuji na Maluně a nosím i na hodně silnou MS.
Jakou značku nosíte? Nebo takhle… je jedno jakou značku koupím nebo je potřeba při výběru koukat na značku? Kolik jich tak potřebuju? Není to drahá záležitost?
Já začínala s menstruačním kalíškem a přijde mi to jako nejlepší možnost https://e-kondomy.cz/…al-cup-lilla
@PetraFalsová píše:
Kolik tak kusů na celý cyklus budu potřebovat?
Hodně se to odvíjí od toho, jak máš silnou menstruaci. Na tom celém záleží. První dva dny mám menstruaci hodně silnou, takže mám na den troje kalhotky a na další dny dvoje a až jedny podle toho jaké si zrovna vezmu, protože jich mám víc a každé mají jinou absorpci.
Ano, taky mám s různou absorpcí. Mám je moc ráda hlavně na noc. Přes den to střídám nebo kombinuji s menstruačním kalíškem.
Jakým způsobem se ty menstruační kalíšky udržují a jak dlouho se dají používat? Během celého cyklu mi stačí 1 nebo jich musím mít víc?
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.