Jaké cvičení na doma si myslíte, že je vhodné na každý den? Manžel slíbil rozdělit garáž, aby tam byla samostatná místnost, kde bych si chtěla vybudovat místo ke cvičení. Prostě takovou osobní domácí posilovnu.
Zdravé cvičení doma
Chodila jste před tím do posilovny? Pořiďte si domů to, na co jste ráda chodila tam. Já jsem si tak kupovala domů běhací pás a manžel posilovací lavici. Oba máme to svoje a jsme spokojeni. Chodíme cvičit spolu, takže to máme i jako společně trávený čas, kterého před tím tolik nebylo.
Jo to je super, že vlastně takhle trávíte čas spolu. Doma to máme stejně. Jen máme doma rotoped a podložku. Dost se snažíme cvičit s vlastním tělem. Ještě občas používáme činky
Asi myslíte běžecký pás? Ten jsem si domů koupila z internetového obchodu fitham. cz za 50 tisíc. Dávala jsem si s výběrem opravdu záležet, abych vybrala opravdu kvalitu. Obchod navíc nabízí dopravu po celé republice zdarma i s odbornou instalací přímo u zákazníka doma. Pás má nosnost 160 kg, takže je opravdu pevný a netřepe se jako levnější stroje.
Já cvičím pouze doma Najdu si něco jako https://www.intimidea.cz/…zadecek-snu/
Do fitka jsem se ještě nedostala
@Viazila píše:
Když cvičíš doma, bereš na to i nějaké magnezium? nebo ne?
Já beru magnézium během celého roku
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.