Docela nedávno jsem se kvůli zdravotním problémům začala zajímat o možnosti zdravého vaření. Na internetu se ale toho píše opravdu hodně a já jsem z toho docela zmatená. Co si myslíte? Jaký je nejlepší způsob zdravého vaření?
Zdravé vaření - jak?
Podle mě je nejlepším způsobem přípravy jídla vaření v páře. Mám doma napařovací hrnec a vaření je v něm opravdu jednoduché. Pokud si napařovací hrnec budete chtít pořídit, určitě bych vybrala ale nějaký kvalitní.
Za mě je titan volbou číslo 1, proto mám doma napařovací hrnec, kdy spodní hrnec je právě z titanu. Navíc se dá spodní hrnec použít i samostatně, takže to uspoří hodně peněz. Pokud byste chtěla konkrétní doporučení, tak já jsem ho kupovala přes internet ze stránky zgastro. cz.
Zdravím, já se snažím vždy pořizovat jen to nejčerstvější a to
nejzdravější, co uznám za vhodné… Dále třeba vařím bez oleje a
nevařím tučná jídla… Nedávno jsme si teda ale trochu ulítli, protože
jsme zkoušeli čevabčiči
podle tohoto receptu, ale jinak jíme velice zdravě, podle mě teda Díky a čau!
Ahoj, pokud chceš začít zdravě vařit, tak je dobré začít postupně,
abys u toho vydržela. Omez tučná, mastná jídla a sladkosti a zařaď do
jídelníčku více ovoce, zeleniny, ryb a luštěnin. Co je také super, tak
nahradit klasické rostlinné oleje zdravějšími oleji , které jsou lisované za
studena .
Ahoj, rozhodně to chce se vyvarovat tučným a smaženým jídlům. Jíst
hodně ovoce a zeleniny, při vaření používat olivový, nebo kokosový olej,
atd. Těch zásad je celá řada. Já se snažím vařit rychle a zdravě . Samozřejmě, že někdy zhřešíme, ale jinak
si myslím, že naše stravování patří mezi to zdravější
. K Vánocům jsme si udělala radost.
Zainvestovala jsem do kvalitního hnětače , což je
skvělý pomocník. Jeho „služby“ využívám skoro při každém
vaření
.
Rozhodla jsem se začít žít zdravě a přidat do jídelníčku zeleninu. Zrovna teď v zimě ale ještě není moc chutná, tak si většinu chci zakoupit v mražené formě, i na smoothie třeba. Koukám na stránku www.familymarket.cz, mají tam i ledňáky atd.. máte tam někdo zkušenost s nákupem?
Tu konkrétně ne, to je asi novinka, té jsem si ani nevšimla. U nás je
stále tato : https://www.familymarket.cz/…fruit-detail,
je to neskutečně dobré, jsem schopná to sníst snad na posezení
A nemáte vyzkoušené třeba toto? https://www.familymarket.cz/…alina-detail to mě velice láka
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.