Dobrý den, závodně plavu, ale v poslední době mi zlepšování moc nejde, můžete mi prosím poradit, jak zlepšit svoji sportovní výkonnost?
Zdokonalení ve sportu
Jak jste postupovala? nejlepší je si přiměřeně a pořád zvyšovat svoji zátěž, důležité je sledovat tep při sportu, existuje i spousta vitamínů, které napomáhají lepší sportovní výkonnosti.
Myslím například Orthomol Sport, který mi pomohl zvyšovat sportovní výkonnost, když se podíváte, tak ho seženete v každé lékárně, je volně prodejný.
@Janakalabova píše:
Dobrý den, závodně plavu, ale v poslední době mi zlepšování moc nejde, můžete mi prosím poradit, jak zlepšit svoji sportovní výkonnost?
Když zajdete do lékárny a popíšete to co tady, určitě vám doporučí nějaké vhodné vitaminy. Ale možná místo větší zátěže, jak tady někteří píšou, by vaše tělo potřebovalo odpočinek. Záleží, zda se nepřepínáte.
Vitamíny určitě ničemu neublížíte, nicméně si myslím, že pokud se chcete zlepšovat, je to hlavně o tréninku a disciplíně. Záleží to samozřejmě i na sportu, který děláte, ale i to správné sportovní vybavení může pomoci. Sama to vidím u svého syna. Hraje hokej a k Vánocům dostal nové brusle Sám říká, jak si je nemůže vynachválit, že oproti těm starým teď může být na ledě ještě rychlejší.
Já jsem se začal zdokonalovat od toho co jsem si koupil chytré hodinky https://www.smartomat.cz/…ovy-reminek/ , protože jsem konečně začal mít přehled o své sportovní aktivitě. Hodinky jsem si v pohodě propojil s telefonem, kam se mi přenáší veškeré naměření údaje do aplikace.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.