Holky kam se dá vyjet z Prahy s ročním dítětem na dovolenou? někde po Česku?
Dovolená v Česku
A kam tam prosím jezdíte? jako do kempu? já totiž chci vyrazit s ročním synem, tak to bych asi nezvládla.
Jezdíme do nádherného hotelu Port, podívejte se na jejich stránky hotelport. cz, mají tam venkovní i vnitřní bazén, velké šachy pro děti, dá se chodit na výlety, je to prostě parádní.
My letos dali na doporučení známých a strávili jsme dovolenou na Jižní Moravě v Pasohlávkách. Mají tam spoustu vyžití pro malé i velké děti a samozřejmostí je i skvělá zmrzlina.
@Janakalabova píše:
Holky kam se dá vyjet z Prahy s ročním dítětem na dovolenou? někde po Česku?
Zkus České švýcarsko někde na procházky. Jsou tam i kratší okruhy.
Pak samozřejmě pasohlávky ale to je docela daleko. Zaleží co byste chtěli
dělat
My jsme se pro tento rok také rozhodli si udělat dovolenou spíše doma
Je to určitě bezpečnější a také
levnější. Vyřešili jsme si moře tím, že jsme si pořídili nový bazén a občerstvení zase tak, že
jsme si vytipovali různé exotické týdny a budeme si vařit jako na
dovolené
Nevím jestli na www.svetzmrzliny.cz mají napsáno kde přesně jsou. Přívěsy stojí u tobogánu a u vleku na vodní lyže.
@anduskan píše:
My letos dali na doporučení známých a strávili jsme dovolenou na Jižní Moravě v Pasohlávkách. Mají tam spoustu vyžití pro malé i velké děti a samozřejmostí je i skvělá zmrzlina.
Pasohlávky nejsou vůbec špatný nápad. My zrovna přemýšlíme, že bychom se ještě letos na Jižní Moravu také vydali. Hodně ráda bych se podívala třeba do Znojma. Tam jsem ještě nikdy nebyla. Koukala jsem, že na https://www.daen.cz/…jizni-morava dokonce i nabízí nějaké pobyty ve Znojmě.
Skvělý tip, chceme do Pasohlávek zajet na konci prázdnin. Tak to se děti budou těšit ještě víc. Zmrzlinu zbožňují.
Mají taky stánek v Lednici. Tam jezdíme často na výlety na kole. Osvěžení jejich zmrzlinou nebo ledovou tříští vždy přijde vhod.
Letos jsme byli v Krkonoších a super, doporučuju Konkrétně Herlíkovice, takže jsme výletili
kde se dalo a skvěle si to užili
Byli jsme v malém penzionu a naprosto
spokojení.
Dobrý den. My jsme teď byli v Krušných horách na wellness pobytu a fakt super.
Okolí je nádherné, takže výlety top a pak do wellnessu
@Alenanott píše:
Dobrý den. My jsme teď byli v Krušných horách na wellness pobytu a fakt super. Okolí je nádherné, takže výlety top a pak do wellnessu
Jo, jo, Krušné hory, tam je také moc krásně Mi teda upřednostňujeme tůry a výlety, než
wellness, ale každý má rád něco jiného
Letos už do Pasohlávek nepojedeme, ale příští prázdniny se tam chystáme. Takže se těšíme i na zmrzlinu.
Ahoj, s ročním dítětem se dá jet kamkoli . My máme stejně starého syna a letos jsme
byli v Pavlově a byli jsme nadšení
. Je tam tolik možností na procházky, takže
jsme se opravdu nenudili. Navíc najít pěkné ubytování Pavlov není problém,
takže jsme byli spokojení po všech stránkách
.
My osobně nemáme moc rádi dovolenou v Česku a to hlavně proto, že jsme
na většině těch hezkých míst už byli. Neříkám tedy, že všude, ale
rádi to kombinujeme. Třeba příští rok, bychom pro změnu chtěli letět do
Itálie a doufám, že se to s touto situací i povede:) Našli jsme si
i super stránku na ubytování
v Itálii , takže už jen, aby začala sezona
Já se svým ročním synem jezdím na Šumavu, je tam krásná příroda. Osobně bych doporučila jako ubytování http://www.nadrybnikem.eu/…ni-plzensko/, je to tam opravdu moc krásné a pro malé dítě perfektní.
Já se svým ročním synem jezdím na Šumavu, je tam krásná příroda. Osobně bych doporučila jako ubytování http://www.nadrybnikem.eu/…ni-plzensko/, je to tam opravdu moc krásné a pro malé dítě perfektní.
Musím se tedy přiznat, že my jsme našeho ročního synka vzali
s manželem pod stan Nejdříve jsme se toho trochu báli, zda to
všechno zvládneme - ať už s hygienou, pohodlím pro všechny nebo
s jídlem, ale nakonec to všechno dopadlo báječně. Možnost jet do
zahraničí letos bohužel nebyla, a tak to bylo nejlepší možné řešení,
uvidíme, jak to bude příští rok.
No, my se také chystáme na takovou menší dovolenou teď, když se nikde nedám moc jezdit. Podle tohoto článku jsme se rozhodli, že bychom si mohli udělat takovou tůru po celé ČR a chtěli bychom začít u nás na západě, tudíž v KV a chtěli bychom se podívat na všechny rozhledny, které u nás jsou k dispozici… Jestli se někdo chcete třeba přidat, tak určitě dejte vědět.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.