na sportovní zápasy
Dobrý den,prosím o radu mám 18letého syna už asi tak tři roky sází na sportovní zápasy ve Fortuně nebo v Šanci od své plnoletosti přes internet několikrát jsem mu to rozmlouvala,že at někdy vyhraje vždy tam ty peníze nechá ,kdyby to bylo tak jednoduché ,každý by si šel vsadit a nemusel chodit do práce.Vidím,že je už závislý je nepříjemný,když prohraje a nemá peníze a nemuže si jít vsadit obchází rodinu jako,že je chce vidět,aby mu každý šoupnul nějakou kačku na něco dobrého,ale vždy to zkončí vkladem na učet a hurá domu sázet.I když mu je 18let tak jsem ho donutila se přihlásit na jeho učet dokud ho živým a starám se mám na to právo pokud ne stalo se viděla jsem co jsem neměla kluk,který nevydělává ani korunu a jen chodí do školy a klidně si prosází skoro 4000kč za 2 měsíce a to jen co jsem viděla to jěště chodí jinam a za peníze od lidí,kteří mu je dávají at si něco koupí na zub moje maminka je toho všeho asi největší sponzor za tou jezdí 2×v týdnu jen jsem pochopila,že duvod návštěvy neni,že by se mu stýskalo po babičce,ale co to hodí muj otec otom asi moc neví ,ale jak mluvím,že sází tak nadává,ale že sází za peníze i jeho je to smutný.Já vím,že nebudu jediná je to zábava dnešní generace ,ale co bude dál,až bude mít práci a větší možnost vsadit mrzí mě to chtěla bych mu pomoct ,aby si nezkazil celý život ,která holka ho bude chtít když prohraje výplatu a nedělá dluhy.Pokud máte radu nebo zkišenost napište mi díky Pája