Zdravím, bavíte se někdo doma výrobou vlastního mýdla? Potřebovala bych vědět, jak udělat mýdlo určitého tvaru, které bude mít pěkný neodrbaný povrch?
Výroba mýdla
Musíte na to mít dobrou formu ideálně z plastového nepřilnavého materiálu. Děláme tak formičky na želé a čokoládu.
Koupila jsem si na to speciální tvářecí stroj, který to vyrábí pomocí vakua. Stačí ho připojit na vysavač a mohu si udělat formičku nebo obal https://www.nc.cz/?… Vždy musíte mít nějakou předlohu. Ideální je to třeba v kombinaci s 3D tiskárnou, kdy si vytisknete co chcete a podle toho si uděláte i formičku
Moje dcera chtěla vyzkoušet si vyrobit vlastní mýdlo, tak jsem ji k tomu sehnal formy a barvy do mýdla. Hodně jí to chytlo a nevěřil jsem, že to dotáhne do konce. U toho jsem však zjistil, že už není moc výtvarných potřeb, takže jsem hledal nějaké na internetu. Vše jsem nakoupil u tetabeta. cz, kde mají velký výběr a pěkné ceny.
Domácí Mýdlo mi přijde jako skvělá věc. Hlavně se mi líbí, že s tím není takové piplání a také to, že víte co vlastně do toho dáváte a co na sebe ve finále mažete. Nebo tedy, čím se myjete. Pak se na mýdla dají udělat takové ty textilní pytlíky. Ráda si je šiju na šicím stroji , protože je to za chvíli hotové.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.