Zdravím všechny, sháním do kuchyně nové nože a moc si nevím rady s výběrem. Doposud jsme totiž měli spíš víc nožů střední kvality, nic převratného, ale používat samozřejmě šly, každopádně už by obměnu potřebovaly, takže teď řeším, do čeho se vyplatí investovat a jestli vůbec, no a nebo pořídit zase nějaké obyčejnější. Pokud máte nějaké tipy, bylo by to skvělé.
Vaření - nože
My máme s přítelem většinu nožů z běžných řetězců nebo z obchůdků s všemožnými domácími potřebami. U spousty ani značku nevím, ale funkční jsou a pro nenáročné kuchaře, což my jsme, úplně stačí.
Já mohu velice doporučit značku Wüsthof, dostali jsme jejich sadu na svatbě a ta kvalita je u nich opravdu znát.
Zkuste mrknout na www.profikuchar.sk,
vloni jsem tam taťkovi kupovala nádhernou sadu nožů a pamatuju si, že
výběr měli obrovskej i co se jednotlivých nožů na všechno možné týče
Kvalita, co jsem od něj zaslechla, pecka!
Super téma, taky poslední dobou nad novými uvažuji. Každopádně můj
problém je rozhodně spíš dilema mezi keramickými nebo klasickými
noži
Nevím, zda má nějaký větší smysl investovat do něčeho, jako jsou
nože. Ovšem, pokud se nějak tímto více zabýváte a myslíte si, že to má
smysl, investovat do něčeho takového, tak prosím To já si raději zainvestuji do něčeho, co je mi bližší
a vím, že to hodnotu určitě po nějaké lhůtě neztratí.
Ahoj, ja mam skvelou zkusenost s nozi z eshopu Homeandcook, ted jsem nasla i Homeandcook slevovy kod a koupila peknou sadu nozu - jsou fakt ostre a hlavne opravdu kvalitni, vydrzi mnoho let.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.