Jakou zkušenost máte s tímto kanabidiolem? Má opravdu CBD tak pozitivní účinek na tělo?
Účinek CBD - kanabidiol
Perfektně mají tento problém popsaný zde https://www.cbdcko.cz/…e-ma-ucinky/ , odkud jsem si objednávala CBD květy i olej. Vás však zajímá osobní zkušenost. Účinky CBD jsem začala testovat na sobě, protože jsem měla problém s panickými záchvaty a úzkostí. Skvělý je na to olej, který si můžete kapat pod jazyk. Dokáže během chvilky navodit uklidňující pocit. Díky tomu dokáži normálně fungovat a řešit to takto přírodní cestou. Dalším přínosem je také to, že mi to pomohlo s pletí. Měla jsem často škaredé hnisavé pupínky, které jsou teď minulostí.
V poslední době zažívám hodně stresu, mám psychicky náročné zaměstnání. Olej s CBD mi pomáhá usnout a mám celkově kvalitnější spánek.
O přípravcích s kanabinonidy jsem hodně četla, nemám osobní zkušenost. Uvítala bych taky zkušenost s jejich účínností.
U mě, co se týká stresu, únavy a problémy se spánkem tak také užívám olej s CBD. Moc mě pomáhá. Běžně ho objednávám na www.cannacare.cz.
Našla jsem si jejich stránky, tento tip zaujal, také proto, že se jejich produkty vyrábí v ČR, jsou certifikované, mají vlastní výzkumně aplikační program HARP.
Znám CannaCare, užívám od nich Relax kapsle s CBD. Celkově mě zklidňují a podporují kvalitu mého spánku.
Ano opravdu má, hodně jsem ho dříve kupovala, protože mám hodně
stresující práci, málo spánku atd.. Ale je to celkem drahá záležitost a
když přišli děti, přestala jsem je kupovat ůplně. Teď kupuji sleepnox a
to beru taky za malý zázrak, pomáhá mi to opět na vše a dlouho vydrží,
takže i ten výdaj se snížil.
@DenduleD píše:
Není na stres i něco jiného než cbd?
Je toho poměrně dost, ale je potřeba vyzkoušet, co přímo tobě bude účinkovat a pomáhat. Já jsem narazila tady na ten malý zázrak, který nosím neustále u sebe www.lavycosmetics.com/…3i-30-ml-346
Tak toto budu muset vyzkoušet, protože to složení je hodně zajímavé. To tím pádem nebude ani návykové.
Zdravím,
Musím povedať, že CBD má veľa dobrých vlasnosti ale bohužiaľ dnes už je
trh veľmi presýtený a veľmi veľa ľudi mu pripisuje až zazračne učinky.
Čo je pomerne škoda lebo sa v tom dá len veľmi ťažko zorientovať.
Z toho čo som hľadala musím povedať že asi najkomplexnejšie relevantné
informácie na túto tému som našla tu: https://www.herbonia.cz/…zacatecniky/
Jediné s čím mám zatím zkušenost, tak je cbd no.1 a koupila jsem si ho hlavně kvůli tomu, že má vliv při redukci hmotnosti a taky na únavu se kterou jsem docela dost bojovala.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.