Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli jste neužívali nebo neužíváte něco na lepší snášenlivost chemoterapie?
Snášenlivost chemoterapie
Dobrý den, doktorka mi doporučila zvýšený přísun vitamínu C kvůli tomu, že chodím na chemo.. Neřekla mi však, co koupit, a odkázala mne na doporučení v lékárně. Máte někdo zkušenost nebo informace, který doplněk stravy dokáže tělu zajistit co nejlepší přísun vitamínu C?
Já vím, protože přesně tohle říkala doktorka i mé mámě, která se léčila. Proto jsem se snažila pro ni sehnat to nejlepší a sehnala jsem přípravek s lipozomálním vstřebáváním. Díky tomu dokáže tělo daleko lépe vstřebávat vitamín C, mnohem lépe než ostatní vitamíny.
Jde o přípravek Lipo-C-Askor Forte, který můžete koupit v lékárně. Já jsem ho objednávala přes internetovou lékárnu https://www.benu.cz/…e-120-kapsli . Přípravek má v balení i testovací proužky, díky kterým můžete tělo otestovat, jestli má dostatek vitamínu C.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.