Dobrý den, holky máte některá po operaci prsou? jak to potom bolí, když se to hojí?
Prsa a operace
Kamarádka co byla na operaci prsou a nemohla brát prášky od bolesti, tak dostala pumpičku, která ji přes zdvojený katetr vedla do prsou analgetikum, které působí jen lokálně.
Ne ne pojišťovna tohle bohužel nehradí, musíte zajít do lékárny, kde zaplatíte 4000 korun a lékárna to objedná a do 24 hodin doručí přímo do nemocnice, kde půjdete na operaci. Analgetikum, které pumpička pumpuje se jmenuje ropivacain.
Přeji hezký den a děkuji za tuhle diskuzi. Ještě se pořád odhodlávám a asi ještě dlouho budu. Nevím, jak je to v nouzovém stavu s operacemi tohoto typu. Jestli je i tohle vše odložené nebo ne. Ale zase si říkám, že když oparace prsou probíhají na podobných https://nova-prsa.cz/ soukromých klinikách, tak tam není takové riziko kvůli koroně jako v nemocnici. Nemáte prosím některá zkušenost jak to momentálně probíhá? Děkuji moc.
Jak jste po operaci prsu spokojené s výsledkem? Myslím tím i třeba po několika letech? Šel by do toho někdo i znovu?
Konečně se cítím jako žena. Je to rok a něco co jsem byla na operaci. Od té doby se cítím opravdu perfektně a jsem na ně strašně hrdá. I po té době bych se znovu rozhodla stejně. Nechala jsem si prsa dělat na klinice, kde používají kvalitní implantáty.
Jak kvalitní implantáty? V tom je nějaký rozdíl jaké kdo používá implantáty? V čem je tam ten rozdíl?
Vybrala jsem si kliniku právě podle toho a vybrala jsem kliniku https://www.perfectclinic.cz/…tseni-prsou/ , kde tedy používají implantáty Mentor, které jsou pro použití schváleny i v USA. Tam mají daleko přísnější podmínky z hlediska plastické chirurgie.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.