Poradíte mi někdo, jak hodně rychle dát pár kg dolů?
Rychle zhubnout
Rychle shozená kila budou zase rychle nahoře Chce to pravidelné stravování, ubrat porce a
trochu pohybu, kila půjdou dolů pomaleji ale zase s dlouhodobým
efektem
Fungují při správném cvičení uryhlovat proces spalování tuků já je koupila na Fitness4u, podívejte se tam,
je tam napsáno i složení
Ahoj, já chtěla dát taky rychle pár kilo dolů. Dělala jsem to tak, že jsem obden cvičila a dny co jsem necvičila tak chodila minimálně na procházky. Změnila jsem úplně jídelníček a ke svačině si dodnes dávám dietní koktejl od Chiashake.
Bdz pohybu se hubne těžko, hlavně se začít hýbat, jezdit třeba na
rotopedu nebo posilovat
Jídelníček dodržovat ale sám je na nic
No, já jsem se začala hýbat tak, že jsem prostě začala chodit na taneční kurzy. U nás v Olomouci jsem našla snad jediné taneční studio, které by stálo za něco a tím studiem je 331. Ostatně o tom pohybu jsem se dočetla a dozvěděla vlastně o celém tom studiu z jejich blogu na který odkaz posílám tady
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.