Levná kuchyně recenze, zkušenosti

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Roztocilkaa
134 příspěvků 16.2.18 11:53
Levná kuchyně recenze, zkušenosti

Zdravím, mám dotaz, poradil by mi někdo kde sehnat pěknou, kvalitní ale ne moc drahou kuchyň? Plánujeme rekonstrukci, ale neradi bychom utratili všechny „zásoby“. Spotřebiče budeme mít svoje, takže jde opravdu jen čistě o kuchyni, a rádi bychom nějakou která nám i vydrží. Budu ráda za jakoukoli radu a zkušenost.

Reakce:
naslouchalkaa
157 příspěvků 23.2.18 12:52

Co to znamená levná kuchyň? Úplně nevím jakou částku si pod tím představit. Já mám kuchyni asi za 30 000 cca, bez spotřebičů, když jsme jí kupovali tak měli u oresi i nějakou akci, zatím ji mám 2 roky a dobrý.

miladae
80 příspěvků 8.3.18 13:07

Jestli máte v blízkosti nějakého truhláře tak poradím takhle. Nám jí dělal známý přesně na míru…

veorinka
106 příspěvků 29.3.18 09:11

Já jsem spíš pro to studio, i když s truhláři zkušenosti nemám. My jsme si nechali udělat kuchyň na míru od studia, a zatím nebyl problém, i cena byla docela dobrá, udělali nám u Oresi nějakou slevu. Co můžu doporučit je obejít si jich víc, a nechat si udělat návrhy, u většiny jsou zdarma.

catwoman12
104 příspěvků 20.4.18 12:52

My jsme truhláře zvažovali ale bohužel ten se kterým jsme už měli zkušenost se svou živností skončil…takže jsme nakonec obcházeli studia a skončili jsme u taky u Oresi kde se mi jejich návrh líbil nejvíc, asi nejlíp odhadli co jsem chtěla. Nevim kolik chcete investovat ale co vím tak tady ta cena byla docela dobrá, mohlo to být míň ale nic hrozného, přece jenom je to nějaká investice, a je lepší si připlatit za kvalitnější materiály.

Sabanek2
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 22.4.18 21:19

Ahoj, budu pořizovat do kuchyně malou mrazničku, něco ale většího, než v lednici. Pořád nějak nemůžu vybrat.

Sabanek2
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 24.4.18 13:55

Děkuju, kouknu na netu. díky za tip.

janavana12
68 příspěvků 10.5.18 13:16

Já jsem vždycky chtěla takovou tu americkou dvoukřídlou ledničku. Už jí mám asi rok a až na to že pořád vypadá skoro prázdně vypadá super :D u oresi mi jí dali i za docela solidní cenu, co jsem si pak srovnávala podle internetu.

AmalyLove
67 příspěvků 29.6.18 08:58

Podle mě se slovo kvalitní a levná trochu vylučuje, je lepší si za věci které chcete aby vydrželi trochu připlatit, kor když už máte svoje spotřebiče. Já mám kuchyň z řady livanza, taky od Oresi, to je podle mě taková zlatá střední cesta, pokud chcete kvalitní materiál, který něco vydrží, ale nechcete investovat dardu, ale taky záleží kolik je pro vás hodně a kolik málo.

Roztocilkaa
134 příspěvků 27.7.18 11:49

Díky za vaše názory, kuchyň máme pořád v řešení protože teď je v rekonstrukci teprve koupelna, ale byla jsem se podívat v tom Oresi a kuchyně tam se mi líbili, i cena by docela šla. Koukala jsem po jedné co byla ve vysokém lesku s barovým pultem, ale nevím jak je na tom ten vysoký lesk s uklízením, nerada bych furt měla hadr v ruce…

Kája255
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 10.10.18 18:21
spokojenost

Zdravím, musím říct že my jsme to se ženou nakonec udělali tak že jsme ušetřili na kuchyni a o to lepší jsme si koupili spotřebiče, protože když jsem viděl co nám v,,levném" studiu nabízeli tak to jsem fakt nechtěl. Takže nakonec jsme vzali jen kuchyň a ta je super a spotřebiče z netu, třeba dřez a baterii jsme našli za super cenu odtud a doposavad slouží. Ono je lepší za spotřebiče připlatit a více vydrží, přeci jen na kuchyni není nic moc co by se mohlo rozbít :D

DanielaSo
127 příspěvků 23.10.18 14:44

Jo to souhlasím, je logičtější investovat větší sumu do spotřebičů než do kuchyně jako takové, ale zase si to chce dát pozor na materiály aby se hned nerozpadla :D my jsme si to s mužem rozdělili, on hlídal spotřebiče a já materiály kuchyně, u Oresi nám udělali dobrou nabídku na oboje tak jsme skončili u nich a za sebe můžu říct že jsem spokojená c se vzhledu i materiálu týče.

Helena54
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 8.7.20 21:37
Oresi nikdy

Chystáte se zrekonstruovat kuchyni a vybíráte studio? Pak vám určitě pomůže naše zkušenost s kuchyňským studiem Oresi. Jejich slogany „Šampion v každé třídě“, „Oresi vám dá víc“ se nenechte zmást.
Do studia jsme zavítali 30. 1. 2020 neohlášeně a tento den prodejce bohužel neměl časový prostor na plánování s námi. Po sdělení, že momentálně mají do konce ledna 40% slevu, jsme domluvili termín hned další den 31. 1. Vše probíhalo standardně, zadali jsme rozměry / podotýkám, že byly správné /, prodejce vysvětlil, navrhl řešení, zodpověděl naše dotazy a předběžně jsme měli naplánováno. Naše druhá návštěva nás upokojila, že jsme asi zvolili dobře, i když jsme měli zbystřit nad první lží prodejce, že sleva končí lednem. Po zhlédnutí stránek Oresi jsme zjistili, že sleva pokračuje i v únoru a následně i v dalších měsících. Pokud by to byl poslední přešlap tohoto studia, pochopili bychom, že chtěl prodat. Asi po týdnu se dostavil „odborník“ na zaměření kuchyně vyslaný Oresi. Zaměření proběhlo, ale těžko nás mohlo napadnout, že rozměry si po „odborníkovi“ musíme přeměřit, než podepíšeme, že se zaměření uskutečnilo. Bylo bohužel chybné. Naše finální návštěva studia už probíhala krátce s malými obměnami v kuchyni. Plánované dodání bylo 7. - 9. 4. 2020 – kuchyně byla vyráběna v Německu. S tímto termínem jsme neměli problém, chystali jsme se i na podlahu. Odcházeli jsme tedy naposled z Oresi a slova prodejce, že po dvou dnech montáže odchází montér a vy můžete vařit / mimochodem montér - zaměřovač - odborník /. Slova nás uklidnila, ale to jsme ještě netušili, co všechno nás čeká. Teď už jen stručně k výčtu všech negativ:

  • Přivezou skříňky a sokly k nim jsou rozbité.
  • Montér při zavěšování horní skříňky navrtá elektřinu, přestože je na vedení upozorňován.
  • Montér se to chystá diletantsky opravovat, což manžel nevydrží a opraví si to sám odborně podle normy.
  • Z vymalované a čisté kuchyně se stává opět staveniště.
  • Ke dřezu byly dodány špatné komponenty na přípoj do odpadu / dodání správných mělo trvat 6 týdnů /. Manžel si dokoupil a připojil.
  • Od varné desky byla krátká šňůra, přestože montér zaměřoval a věděl, kde je zásuvka. Opět odstraněno svépomoci.
  • Zcela diletantsky byla připojena roura od odsávání, mám nafoceno, manžel opravil.
  • Troubu jsme měli svou a dodali jsme před výrobou přesný typ. Pod troubou je ovšem zásuvka s kovovým madlem, které je při delším pečení rozžhavené tak, že se nedá chytit. Trouba byla o kousek vyvýšena, ale při pečení musím nechat zásuvku pootevřenou.
  • Přitom částka za celou kuchyni musela být uhrazena 10 dnů před dodáním.


Takže u nás jsem po dvou dnech montáže ani nevařila ani nepekla a ani voda netekla. A problém největší, který nebyl v silách manžela:

  • 2 chybějící skříňky – důsledek špatného zaměření! Bohužel jsme podepsali s vědomím, že je to odborník a nemusíme kontrolovat rozměry.
  • Solidní studio by chybu vzalo na sebe, studio Oresi reagovalo tak, že na vině jsme my, protože jsme zaměření podepsali.
  • Dodání 2 chybějících skříněk avizované na 25. 5. bylo uskutečněno 20. 6. 2020
  • Tentokrát faktura nepřišla ani den předem, ale večer před dodáním v 19.38 zpráva SMS, že zítra od nás montér vybere přes 8000,–, myšleno samozřejmě v hotovosti. Po dodání faktury bylo zřejmé, že byla vystavena již 16. 6., takže bylo možné fakturu před dodáním skříněk zaplatit, aniž bychom museli narychlo vyzvedávat hotovost. To by ovšem „někdo“ tu fakturu musel poslat.


Mohla bych psát o dalších „drobnějších nedostatcích“, ale myslím, že tyto zkušenosti jsou už dostatečně vypovídající.

AnnyMalia
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 27.9.21 19:16

Holky, kde jste kupovaly vybavení do kuchyně? Jako myslím spotřebiče? V jakém elektru mají nejlepší nabídku?

Pipulínek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 28.9.21 21:38

Tak jestli mohu doporučit nějakou tu stránku na levnější doplňky do kuchyně nebo tak, tak se určitě mrkněte třeba na greenmat , odkud jsme si ty naše doplňky pořizovali my… Jinak, existuje spoustu zajímavých stránek, třeba my jsme si i něco do domu brali z marketplacu nebo tak… Stačí hledat :)

Novaklen44
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 29.9.21 23:30
Nevím no, podle mě jsou ty levné kuchyně
@Pipulínek píše:
Tak jestli mohu doporučit nějakou tu stránku na levnější doplňky do kuchyně nebo tak, tak se určitě mrkněte třeba na greenmat , odkud jsme si ty naše doplňky pořizovali my… Jinak, existuje spoustu zajímavých stránek, třeba my jsme si i něco do domu brali z marketplacu nebo tak… Stačí hledat :)

Díky za tip! To se bude hodit. My bychom právě letos rádi vzali kuchyň z gruntu a nějaké nové doplňky do kuchyně se určitě budou hodit. Prvně to chce ale vyhodit starou linku a nahradit ji novou. To už jsem chtěla udělat dlouho, ale nebyly na to bohužel peníze. Teď už si to ale konečně dovolit můžeme. S výběrem jsem to ale teda také moc jednoduché neměla. Přecejen těch možností je tolik. Nakonec to ale vypadá, že vezmeme jednu odtud .

Tamariskaaa
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 3.10.21 16:05

Ahojky, hele, mrkla ses na Okay? Já tam do kuchyně vybavení koupila a spokojenost. Mají zboží skladem, takže nečekáš na doručení. To je docela dost pohodlný.

Makkynkaa
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 26.10.21 16:40

Jasny, okay je super shop. Co jsem potřebovala z elektra, koupila jsem tam. Mají super ceny a hlavně to zboží mají skladem. A doručují rychle, to mi vyhovuje.

Lailinka5
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 4.11.21 22:09

Jo, to doručení mi taky vyhovuje :) Jako třeba vánoce budu řešit tam, protože vím, že na ně je spoleh.

Lučnice
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 16.11.21 22:48

Já už mám vánoce naštěstí pořešeny. Teda aspoň, co se týká elektra. Nakoupila jsem všechno na okay a vše už mám doma. Jsem ráda a těším se, co na to řekne rodina, až tevře dárečky.

Lulinda5
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 2.12.21 18:43

Jooo, tam nakupuju taky a ráda. Já jsem se už několikrát přesvědčila, že tam mají nejlepší ceny. A i servis.

KarlaKarl
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 18.12.21 12:28

No, to je pravda. Ale jako já jsem tam hodně řešila vánoce, a co jsem teda ocenila já nejvíc, tak to bylo teda rychlé doručení.

lutenice
29 příspěvků 19.12.21 14:28

Tak to my jsem si nechali udělat kuchyň od českého výrobce, šly jsme s manželem na jistotu, protože od tohoto výrobce máme nábytek celém bytě a když to tady čtu, tak jsem ráda, že jsme jim zůstali věrní!

Erikoska85
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 21.12.21 20:19

Já jsem třeba do kuchyně spotřebiče kupovala u okay. Tam měli zrovna nejlepší ceny a rychle vše doručili.

1Emma
12 příspěvků 28.12.21 21:40

@lutenice a od koho tedy máte kuchyň? Také budeme řešit a tak se začínám poohlížet kde kuchyň pořídit!

lutenice
29 příspěvků 30.12.21 21:10

Kuchyň máme od tohoto českého výrobce https://www.nabytek-mikulik.cz/ . Je s nimi skvělá domluva a vše dodají ve slíbeném termínu.

Marioésa
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 2.1.22 09:13
Kuchyně na míru

Tak ono samozřejmě sehnat levnou, kvalitní kuchyň není jenom tak…pokud nechcete například kvalitku od Gorenje, nebo třeba Oresi, vyzkoušejte některou menší, ale zavedenou firmu..mrkněte na stránky kuchyňskou linku na míru, to znamená se vším všudy, od zaměření, až po realizaci i se spotřebiči

Marioésa
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 2.1.22 09:15

Tak ono samozřejmě sehnat levnou, kvalitní kuchyň není jenom tak…pokud nechcete například kvalitku od Gorenje, nebo třeba Oresi, vyzkoušejte některou menší, ale zavedenou firmu..mrkněte na stránky kuchyňskou linku na míru, to znamená se vším všudy, od zaměření, až po realizaci i se spotřebiči

https://zrealizujeme.cz/nase-sluzby/

1Emma
12 příspěvků 2.1.22 21:42

@lutenice děkuji zkusím si tam zítra zavolat a domluvit se. Dívala jsem se na jejich 3D návrhy kuchyní na stránkách a líbí se mi!

JiminkaJim
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 3.1.22 13:46

Ahoj, to je pravda. Nedávno jsme se stěhovali a všechny spotřebiče jsme pořídili na okay. A jsem ráda, že jsme si vybrali tento shop. Spolehlivý :)

KarolHorry
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 28.1.22 22:37

Nevím jestli je správně hledat podle toho, že je něco levné. To bohužel není záruka kvality :/

PavlaBaumi
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 24.2.22 15:44
@KarolHorry píše:
Nevím jestli je správně hledat podle toho, že je něco levné. To bohužel není záruka kvality :/

Přesně jak píšeš. Já jsem se rozhodla nechat udělat kuchyni na zakázku od nábytek Mikulík a s výsledkem jsem moc spokojená. Momentálně pokukuju i po nové ložnici a taky to zadám firmě, co nám dělala kuchyni.

Jankajedla
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 21.3.22 17:45

Za mě můžu nejvíc doporučit www.nabytek-mikulik.cz , máme od nich kompletní kuchyň.

Sandrakeskova
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 21.3.22 22:41

Kam se podívat po novém vybavení do kuchyně? Můžete mi prosím poradit, kde koupit kvalitní vybavení do kuchyně výhodně?

Karlanovakova
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 23.3.22 23:14

Jaké vybavení do kuchyně myslíte? nádobí nebo třeba elektro spotřebiče? Já jsem teď vybavovala kompletně novou kuchyni, tak bych určitě dokázala poradit.

Janakucharova
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 24.3.22 22:55

Jestli budete hledat vybavení do kuchyně, tak mě se podařilo téměř vše objednat z obchodu Okay, na jejich stránkách internetového obchodu jsem koupila elektro spotřebiče, vybavení do kuchyně i nábytek. Vše rychle doručí a hlavně celou dobu objednávky dávají vědět o průběžném stavu.

Doug Howell
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 29.3.22 12:44
When selecting a web server for your blog

When selecting a web server for your blog about Cheap cuisine reviews, keep the following vital considerations in mind: Uptime – If your website goes down, it harms your traffic and reputation. A minimum of 99.94% uptime should be achieved. Speed - You'll lose followers and search engine rankings if your blog's hosting is slow.

Click here to know the Best Servers for Blog .

Dion
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 3.4.22 19:24

Dobrý den, když jsme řešili už propozice nového domu, začali jsme řešit od které firmy si necháme kuchyň udělat. Nakonec to vyhrál nábytek Mikulík. Překvapila nás rychlost výroby a hlavně veškeré konzultace.

Monika Stará
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 19.4.22 19:41

Co vše jste si od Nábytek Mikulík nechali udělat? Dlouho přemýšlím nad změnou v kuchyni.

Mirka Kovács
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 3.5.22 08:52

Také máme od Mikulíka a nechávali jsme si udělat na míru kuchyňskou linku, líbí se mi, žeje to poctivá česká firma. Máme od nich i jiné kousky nábytku a všechno je kvalitní, betelné.

Annaprevodkova
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 3.6.22 23:00

Chystám se už pomalu zařizovat kuchyni v novém domě. Ideálně mám představu nakoupit tam vše nové. Teď jsem se pustila do výběru nožů, které podle vás vydrží dlouho ostré?

Petravlacilova
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 9.6.22 09:48

Ostré nože jsou základ kuchyně, bez toho se doma ani nedá pořádně fungovat to vím. Já jsem před tím vždy hleděla hlavně po ceně, takže jsem vždy kupovala levnější nože. Teď už jsem se však použila a raději jdu po kvalitě. Koupila jsem si domů nože z damaškové oceli, které mám už dva roky a pořád jsou ostré. Používám je téměř denně jsou jako žiletky. Navíc se i díky tvrdosti damaškové oceli dají potom i nechat nabrousit.

Martaanna
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 12.6.22 13:29
kuchyň

Já si teda nemyslím, že by se mělo na kuchyni šetřit. Je to jednorázová investice, a když si pořídíte nekvalitní kuchyni, tak vás to dožene. My také předěláváme kuchyň a chci, aby byla kvalitní, takže mi nezáleží na ceně. U nás je to teda trochu komplikovanější, protože si vybíráme kuchyně pro handicapované , a ty samy o sobě něco stojí :-).

Annaprevodkova
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 13.6.22 00:24

No ale kolik stojí ty nože z damaškové oceli? Jsou za nějakou normální rozumnou cenu?

Petravlacilova
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 16.6.22 00:35

Cenově je to podle velikosti a tvaru, ale už okol 500 tam koupíte kvalitní nůž. Mrkněte určitě https://dellinger.cz/…chynske-noze Je tam z čeho vybírat a já jsem s noži spokojená.

IvaBila122
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 23.6.22 20:55
Kuchyně

Kombinace kvalitní a levné kuchyně podle mě nejde dohromady. Buď chceš kvalitu, nebo ušetřit peníze. Já rozhodně doporučuji tu kvalitu. Přece nemusíš kupovat všechno najednou. Já taky kupuju gastro vybavení postupně, takže si můžu dovolit kvalitní spotřebiče a zároveň mě pak nepřijde, že mě vybavení kuchyně přijde na tolik peněz :-).

Váš příspěvek
Další podobná témata podle názvu