Po vyléčení růžovky mě červeň v obličeji zmizela až na nos.Ten zůstal červený.Zmizí to časem samo,případně jak postupovat?Děkuji
Červený nos po růžovce
Na toto téma běží na diskusi již několik stránek,prosím zadavatele,aby si tyto stránky vyhledal a tan najde odpovědí na vše co potřebuje a i může nějakou radou přispět.Velice prosím.Pomůžete sobě,protože dostanete mnoho informaci a i nám,že nemusíme psát stále dokola.A vaše zkušenosti určitě budou lidi zajínat.Děkuji Vám za pochopení.
také mám problém s růžovkou, mívala jsem jí na nose a zničila mi žilky, které byly hodně vidět. ted se mi růžovka přestěhovala pod nos, tak léčím a léčím. Zkoušela jsem laeser, ale řekli mi, že to nepomůže, jediné s čím mi laeser pomohl jsou ty žilky. vypálili mi je asi za 1000kč a jsou pryč.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.