Zdravím! Chtěla bych se zeptat, jestli některá chodíte na nějakou soukromou gynekologii v Praze a na kolik vás vyjde běžná kontrola. Chtěla bych změnit gynekologa a hledala jsem různé recenze, ale raději bych nakonec dala spíše na něčí doporučení. Budu ráda za jakékoli informace a rady, klidně když mi poradíte konkrétního doktora (dala bych přednost chlapovi).
Soukromé gynekologie v Praze
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
@Makky81 píše:
Zdravím! Chtěla bych se zeptat, jestli některá chodíte na nějakou soukromou gynekologii v Praze a na kolik vás vyjde běžná kontrola. Chtěla bych změnit gynekologa a hledala jsem různé recenze, ale raději bych nakonec dala spíše na něčí doporučení. Budu ráda za jakékoli informace a rady, klidně když mi poradíte konkrétního doktora (dala bych přednost chlapovi).
Ahoj chodím už 2 roky k MUDr. Mikulíkovi.
Ordinuje v soukromé gyn. ambulanci na Praze 1. Pan doktor je strašně
v pohodě, empatickej a neformální… Mají to tam moc hezký a část toho
hradí pojišťovny, tak se zkus podívat na ceník. Jinak vím, že tam
ordinuje taky MUDr. Tesař, který, pokud vím, má taky skvělé ohlasy… Jsem
si jistá, že nabírají
Edit admin - odkaz
Další podobná témata podle názvu
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.