Prosím o vysvětlení tohoto nálezu: Acinární adenokarcinom prostaty v obou lalocích GS 4+4 (8/10), Grade group 4. Děkuji
Karcinom prostaty
Dobry den nasli ste nieco podrobnejsie o liecbe psma 617? Da sa nejako dostat do jej testovania? Dakujem za odpoved.
Zdravím, v tomto časopise najdete obecné informace o PSMA 617 a jinak doporučuji konzultaci s urologem a jeho zainteresovanost v komunikaci s Německem, až absolvujete příslušnou léčbu doma. Mnoho úspěchů.
Dobrý den, zabýváte se tu někdo přírodní léčbou rakoviny? Poradíte mi jak na to a jestli má nějaké výsledky?
Já, protože u nás je rakovina v rodině hodně rošířená a bohužel mám také nález, tak, užívám na radu onkologa Salvestrol Platinum, které obsahuje přírodní látky salvestroly, které dokáží cíleně ničit nádorové buňky.
Kupovala jsem v lékárně a zaplatila jsem za to 1600 korun za 60 kapslí co se mne týče, tak na zdraví opravdu šetřit nehodlám.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.